|
||
| En güçlü duygu hangisidir? Neden? | ||
|
||
| bence sevgidir.aşk ve öfkenin geçici oldugunu düşünüyorum sevgidir ama kinde var. | ||
|
||
| Kesinlikle öfkedir. İnsanların kendini kontrol edemedikleri en zayıf anları ve en kör eden duygu öfkedir çünkü .. | ||
|
||
nefret çünkü sevdiğin bir insandan da nefret edebilirsin ama nefret ettiğin birisini sevmek
|
||
|
||
| bence sevgidir. | ||
|
||
| nefret. nefretin sahtesi olmaz. | ||
|
||
sevgi veya nefret... iç içe var olamazlar ,şehvet hariç tabii
|
||
|
||
| bence sevgidir.. | ||
|
||
| güven bana kalırsa güven olmayınca sevgi olmuyo bende | ||
|
||
| Aşk ve Acıdır | ||
|
||
| sevgi bana uygunu.. çünkü bunu her canlı/cansız üzerinde gösterme yeteneğine sahibim ![]() hiçbir zaman kinci,nefret dolu yada hırslı bir insan olmadım. iyi ki de olmamışım ve bundan sonra da olmam |
||
|
||
| bence bi tane eksik : gurur... çoğu zaman gururumuz ya da karizmamız her şeyin önüne geçebiliyo. | ||
|
||
| en önemli ve güçlü olan duygu sevgi.. şu an tüm dünyanın en büyük problemi...yine sevgi.. sevmek,sevdiğini sevmediğini gösterme biçimleri... öfke,aşk gelip geçici..saygı sevgiden geliyor zaten.. kin...sevginin olduğu yerde sevgiden daha yoğun yaşanabileceğini düşünmüyorum Hırs..insanın gözünü kör edebiliyor ama içinde sevgi olan biri bunun kendisini ele geçimesine izin vermez nefret...nefret etmen de karşındakine değer verdiğinin,ona karşı bir sevgin olduğunun bir göstergesidir aslında..ve çok kısa bir anda bu nefret tekrar eskisinden de güçlü bir sevgiye dönüşür...sevgiyi besler farkında olmadan Acı ve Korku...asla en güçlü duygular olamazlar.. Güven...sevdiğin her insana güvenemezsin..güvenin sevginden daha güçlü olamaz.. |
||
|
||
| bence dünyada en güclü duygu hirstir, ama benim icin sevgi | ||
|
||
| bence güvendir. çünkü her ihtiyacın başıdır. tüm duyguları toparlayıp önümüze seren de odur.güven olmasa sevgi olmaz sevgi olmasa kin ya da nefret olmaz vs. uzayıp gıder | ||