|
||
sevgi,nedeni de nedensiz olması bence
|
||
|
||
| nefret...!herşey onla başlayıp onda bitiyo..! | ||
|
||
| nefret! tüm hücrelerinize işler... | ||
|
||
| Evet nefret. | ||
|
||
| Sevgi! yaptırımı en güçlü olan duygudur.. Evet belki nefret de insana bir çok şey yaptırabilir ama sevginin yaptırımı doğurduğu sonuçlar bakımından daha güçlüdür..! Düşünün bir kere çok farklı özelliklere sahip, farklı görüş ve düşünce gruplarından binlerce kişiyi burda beraber yapan şey de mor ve ötesi sevgisi değil midir zaten
|
||
|
||
| Bana göre Saygı sevgiden önce gelir, saygının olmadığı bir sevgi maalesef sevgi olmaktan çıkar... Ama en güçlü duygu hangisidir derseniz?? Sevgi yada aşk derim.. Çünkü; 1-Kankamın dediği gibi nedensizdir.. 2-İnsanın gözünü kör,kulağını sağır eder.. 3-Dünyadaki en saf,en temiz duygu olduğu için güçlüdür... Bir de Süheyla arkadaşımızın şu sözünü çok beğendim..Haklı.. ![]() Düşünün bir kere çok farklı özelliklere sahip, farklı görüş ve düşünce gruplarından binlerce kişiyi burda beraber yapan şey de mor ve ötesi sevgisi değil midir zaten? |
||
|
||
BENCE HIRSTIR.İNSANLARDAKİ SAHİP OLABİLİME DUYGUSU HERŞEYDEN DAHA AĞIR BASMAKTADIR.KİMİ ZAMAN SEVGİYİ BİLE GÖZÜ GÖRMEYEN HIRSLARR VARDIR
|
||
|
||
| bence saygıdır çünkü saygının olmadığı yerde svgi ve güven gibi duygular barınamaz | ||
|
||
abi ben neden yaşadığımı bilmiyorum ya neyse ben çabuk öfkelenirim ama genelde herşeye sevgi ve espriyle yaklaşırım
|
||
|
||
| nefret dedim. mesela dershanede bir çocuk vardı bizim sınıfta... bir gün bir şey yaptı ve ona karşı acayip bir nefretle doldum ve bu nefret 2 senedir devam ediyor,hala da edecek... tabi nefreti işaretlerken sadece kendimi düşünmedim başka insanlar da vardır böyle. | ||
|
||
| Bence Nefret | ||
|
||
| bence guvendır . çunku karsındakıne guvenmedıkten sonra askın sevgının saygının....... ne anlamı varkı basta guven lazım | ||
|
||
| Bence sevgi ama güven de düşünüyorum. Sevgi ve güven diyorum ben. |
||
|
||
| Sevgi | ||
|
||
| NEFRET !! | ||