|
||
olması gerekli diye sevgi dedim ama şu yaşadığımız dünyada hırs ve nefret hakim.
|
||
|
||
nefret dedim ama nedenini bilmiyorum ............
|
||
|
||
| bence kim ne derse desin en güçlü duygu kindir | ||
|
||
| bencede güven çünkü birine güvenirsen diğer duygularda onunla eşdeğer olarak ilerler ama herşeyin başı güven | ||
|
||
| hırs..amacına ulaşınca biter aşk.. zaten yoktur acı.. zamanla biter korku..o da anlık bişeydir güven yada nefret.. kimseye güvenmediğim için nefret en azndan bnu daha çok yaşarım aslında bi duygunun güçlü olup olmcağı yaşayan kişinin karakterinin güçlü olup olmadığına bağlıdır o yüzden biraz saçma bi soru.. |
||
|
||
| Sevgi ve umut bence..Umudumuz yoksa hiçbirşeye sahip değilizdir zaten..Hele sevgi..Sevginin olmadığı bir dünyayı düşünebilir miyiz?Asla.Harun da çok güzel demiş : "biraz umut biraz sevgi ne çok şey demek oysa".. Çok doğru.. | ||
|
||
| kesinlikle güven asla bitmez güvenmediğine aşkın sevgin biter öfke geçer güvenirsen korkmazsın hırs zamanla azalır birine güveniyorsan onun hakkında acı duymazsın yani en azından bence böyle | ||
|
||
| aşk çok saçma bişey...birini ya seversin ya da saygı duyarsın.aşk diye bişey yok | ||
|
||
bence güven güvensiz bişeylerin iyi gitmeyeeğini düşünorum herhangı bişeylerin!!!
|
||
|
||
sanırım günümüz dünyasında korku ve kin en güçlü olan sevgileri güvenleri mazide bıraktık ne yazık ki
|
||
|
||
aşk çok saçma bişey...birini ya seversin ya da saygı duyarsın.aşk diye bişey yok aşk bir illüzyon dur diyorsun yani
|
||
|
||
| Sevgi tabiki... ama benim için Hırs... |
||
|
||
Kesinlikle öfkedir. İnsanların kendini kontrol edemedikleri en zayıf anları ve en kör eden duygu öfkedir çünkü .. KESİNLİKLE COK ACCAYİP KATILIYORUM ARKADASIMA...
|
||
|
||
| _Sevgi_ | ||
|
||
| hem aşk hem nefret ikiside çok güçlü duygular | ||