|
||
| öfke ve hırs | ||
|
||
| Bence korku insana çoğu şeyi yaptıran korkudur | ||
|
||
| acı ve sevgi.... acı insanı her şeyden küstürür koparır yorar mahfeder.tabi bu acı ciddi acılar.sevdiğin kişinin yüz vermemesi kadar basit bir şey değil... sevgi de anne baba sevgisini kastediyorum... acıyı yaşayan bi insan olarak konuşuyorum |
||
|
||
| sevgi çünkü heran her yerde sevgi görebiliriz ve hissedibiliriz | ||
|
||
| o anlık öfkedir geçicidir ama öfke en güçlü olanıdır | ||
|
||
| nefret bir tek bende mi öyle bilemicem ama nefreti hiçbir şey silemiyor | ||
|
||
| bence sevgidir sevmeden sevilmeden yaşanmaz... |
||
|
||
| nefretde çok önemlidir ama nefreti sevgiyle bastırabiliriz...korkularımızın üstesinden sevdigimiz insanların yardımıyla aşabiliriz sevgisiz yaşanmaz ya |
||
|
||
| sevgi | ||
|
||
| sevgi | ||
|
||
| bence hırs ve nefret | ||
|
||
| Sevgidir. Sevgi insan doğasının en temel kavramlarındandır ve bir çok duygu sevgiden kaynaklanabilir. Nefret de buna dahildir. Duygular arasında en güçlü ve kalıcı olanı sevgidir. Bana kalırsa insan sureti iyilik üzerinedir. Temel neden de budur. | ||
|
||
| birinden nefret ettinmi nolursa olsun o nefret geçmiyor yaşamışlığım var | ||
|
||
| Sevgi ve öfkedir. Sevmek insanın doğasındadır onu değiştiremez .Şekillere ,kalıplara sokamaz. Sevmek herşeyi sevmektir. Doğayı , insanı , hayvanı , bir nesneyi, bir bitkiyi , bir düşünceyi ( benimsemek olur bu gerçi ama o da sevgiden gelir sonuçta ) . Öfkelenen bir insan her şeyi yapabilir. Sonuçta öfkeyle kalkan zararla oturur sözünüde boşa kullanmamışlar.Öfkelenen bir insanın gözü hiç bir şeyi görmez. Bütün değerlerini hiçe sayar ve bütün değerinide hiçe saymak kendini hiçe saymaktır çünkü seni sen yapan hayattaki değerlerindir. |
||
|
||
| çok güzel bir soru ama adım duygu olduğundan mıdır bilmem tüm duyguları olmasa da bazen birkaç duyguyu aynı anda yaşayabiliyorum hem öfkeli hem sevgi dolu hem de hırslı olmak gibi hem gülmek hem ağlamak gibi . o yüzden seçemiyorum hiçbirini bence duygunun sahtesi olmaz sadece geçicilik konusunda yenebilirler birbirlerini ve bence öfke en önde gelenlerden. Bir insanın ne olduğunu en iyi öfkeliyken tanıyabilirsiniz.sevgiyi ise doğru insanlar doğru bi şekilde gösteriyorlar ama ne yazık ki sahte insanlar sevgiyi yalanmış gibi göstermeye başlamışlar bile . | ||