|
||
Arkadaslar, http://www.powerturk.tv/2007yaz/40xpop_oy.asp adresine girerek ortadaki 40 x Pop listesinin altinda "Oy kullanmak icin tikla" bölümünden Mor ve Ötesi'ne hepimiz fan club olarak oy gönderelim lütfen ![]() duyuru oylama aralıklarla sıfırlanmaktadır.her hafta siteyi takip ediniz. |
||
|
||
| oylama saçma olmuş benden söylemesi yollarım hemen.sağol bilgi için. | ||
|
||
| neden sacma olmuski? sagol oy icinde neden sacma? |
||
|
||
| bence de saçma olmuş...''Pop'' kategorisinde olduğuna ve o sayfada yer alan diğer kişi ya da gruplara bakarsak anlayabiliriz saçmalığını.. | ||
|
||
| yani denizin de dediği gibi sıla-bilmemneden sonra ile mor ve ötesini aynı listede görmek hoş değil bence. | ||
|
||
| arkadaslar desteklemek istemiyorsaniz göndermeyin oyunuzu sacma deyip kestirip atmayin! genel bi oylama gördügümüz gibi...birtek rock icerikli degil |
||
|
||
gönderdik zaten merak etme .görüşlerimizi belirttik sadece
|
||
|
||
gönderdik zaten merak etme oyu bana göndermiyorsunuz arkadaslar ya neyse .görüşlerimizi belirttik sadece ![]() oy gönderenlere tesekkürler |
||
|
||
| gönderdim oyumu verdim ben. | ||
|
||
| rica ederim. ama zaten baksana başlıgın adı bile pop yani düşünsene mor ve ötesi 40 x pop ta 1. seçildi denildiğini. |
||
|
||
rica ederim. haklisin biraz garip geliyor ama mor ve ötesi o listede zaten var yani 1.ci olmasada olucak listede ben sadece grubumu 1.ci olarak görmek istiyordum siz kendiniz dediniz diyerlerinin sacma oldugunu onlardan daha kötü bi siralamada olmasini istemedim sadece
ama zaten baksana başlıgın adı bile pop yani düşünsene mor ve ötesi 40 x pop ta 1. seçildi denildiğini. |
||
|
||
| evet İnşallah 1. olur,ki hepimiz yani bütün fan sitesi mesaj atarsa 1. olur kesin... | ||
|
||
| şu an emre aydın bayagı bir önde gibi son durum öyleydi. | ||
|
||
| evet.git ile 10 puan falan önde. | ||
|
||
| şimdi verdim bende. | ||