|
||
Emre aydın biraz daha pop türü şarkı yaptığı için olabilir mi bu? fan clubinda 89000 bin üye var bundan olsa gerek
|
||
|
||
| daha devam edecek bu kadar degil onları zirvede görmek bizimde hakkımız arkadaşlar. | ||
|
||
evet katılıyorumm =) bu ilk aşamaydı
|
||
|
||
süper gectik sonunda ea yi
|
||
|
||
Yaşasın kötülük niohahah ==)Türk filmindeki kötü kadın özentisidurmak yok yola devam =)iktidar yalakası((ıyy iğrenç) valla durmak yok arkadaşlar öyle birinciyiz şu an diye devam devam
|
||
|
||
| yanlız emre aydın fanlarınında hakkını vermek lazım görüşündeyim yemeyip içmeyip onlarda oylara sarılmışlar. | ||
|
||
evett şahsen ben bi yandan da onlara bakıyorummm bıraktığımız an yandık casus muyum neyim ?
|
||
|
||
evett şahsen ben bi yandan da onlara bakıyorummm bıraktığımız an yandık casus muyum neyim ? ![]() bende bakiyorum bi yandan oraya
|
||
|
||
| arkadaşlar mor ve ötesi bizi geçmiş bu olamazz hadi ya lütfen herkes daha çok oy versin böyle gibi mesajlar cogalcak sanirim o forumda
|
||
|
||
ya arkadaşlar yaklaştılar yavvvvvvvv
|
||
|
||
ben devam oylara
|
||
|
||
arkadaşlar mor ve ötesi bizi geçmiş bu olamazz hadi ya lütfen herkes daha çok oy versin böyle gibi mesajlar cogalcak sanirim o forumda ![]() baya hırs yapmışlar ya ![]() herkes attın su oyu
|
||
|
||
arkadaslar evet biz susalim oylarimiz konussun ea fanlar daha fazla evet bende üyeyim hatta
|
||
|
||
arkadaslar evet biz susalim oylarimiz konussun ea fanlar daha fazla evet bende üyeyim hatta ![]() evet daha fazlaa..hatta baya fazla sanırım =) aman neyse
|
||
|
||
fark attik daha neolsun devam ama durmayin bu gün dahada büyütelim su farki
|
||