|
||
İstanbulda düzenlencek olan F1 şampiyonalarında mor vr ötesi konseri var arkadaşlar, haberiniz olssun
|
||
|
||
cahilliğimi bağışla ama hangi gün?
|
||
|
||
| yaa 2side vazcayamayacağım şeyler keşkem gidebilsem...allahım nolur gidiyimm yaa... F1 hastasıyımdır.o arabaların sesleri..RAIKKONEN allahım bi mucize olsunda gidiyim
|
||
|
||
17- 18 hazirandaymış ikisinden birinde ama hangi gün çıkçağını söylemediler
|
||
|
||
| tamam. 17 sinde çıkıyolarmış aynı gün pamela da varmış.18inde de kenan doğulu varmış. | ||
|
||
| yer tam olarak nerde biri tarif edebilirmi | ||
|
||
yer tuzlada ama resmi siteden gidip ayrıntılara bakabilirsiniz...orda tarif etmiş açıkça kesin gitmemiz lazımmm yaaa kaçar mı ?
|
||
|
||
ya bn gelemem ki yaaa samsundayım çok üzgünüm bn yaaaa ne şanssızım ![]() ama gidenlere iyi eğlenceler bnm yerimde eğlensinler
|
||
|
||
arkadaşlar bildiğim kadarıyla biletler bedava ama biletler için yani bedava biletler için de http://www.worldseriesbyrenault.com/istambul/tr/ adresine ilk önce kayıt olup işleminizi yaptırmanız gerekiyormuş
|
||
|
||
arkadaşlar bu etkinliği tv'den izleme gibi bir şansımız var mı benim gelebilmem mümkün değil;çünkü istanbul'da değilim... hani formula 1 olduğundan belki bazı kanallar gösterebilir bu konuda bir bilgisi olan?
|
||
|
||
arkadaşlar bu etkinliği tv'den izleme gibi bir şansımız var mı benim gelebilmem mümkün değil;çünkü istanbul'da değilim... hani formula 1 olduğundan belki bazı kanallar gösterebilir bu konuda bir bilgisi olan? kanal D gösterebilir çünkü etkinliğin sponsorlarından biri, valla geçen yıl göstermişti inş. bu yıl da gösterirler ![]()
|
||
|
||
gidemiyorm yaaa gitme şansım war ama gidemiyorm iziin yok ark.lar gidiyo offf ![]() bu arada morveotesi.com da yazıyodu bu konser ama artık yazmıyo ??
|
||
|
||
evet ben de gördüm neden acaba
|
||
|
||
umarım iptal olmamıstır
|
||
|
||
evet ben de gördüm neden acaba eet acaba ıptalmı oldu ![]()
|
||