|
||
| kaybettik severken de çok güzel bir şarkıymış..bir arkadaşım sayesinde dinledim,çok beğendim. | ||
|
||
| ben onu dinleme fırsatını buldum.canlı performansı o kadar güzelki herkesin onu canlı dinlemesini isterim. sahnedeki hareketleri,duruşu ve insanlarla kurduğu göz temasları hepsi ama hepsi harikaydı... |
||
|
||
| Mekan: Studio Live - Taksim/ISTANBUL -Tarih : 23 Şubat’07 Cuma -Saat : 21:30 -Bilet Fiyatları: 22.50 YTL *Not:Belirtilen saat kapı açılış saatidir. Konserin başlama saati : 23:00 *NOT : 18 yaş sınırı vardır. |
||
|
||
| pencere..' yi çok seviyorum.... | ||
|
||
| bilmece ve bir ben çok güzel... | ||
|
||
| Bilmece Sınav(film müzüği ama güzel) Hadi beni güldür Pencere en sevdiğim şarkıları | ||
|
||
| az önce trtde stüdyo ankara programındaydı..ogün abi kadar sevecen ve güzel gülen birini görmedim ben..tabi hüzünlü bi programdı benim için..kadir gruptan ayrıldı ve bu onun son çekimiydi.. | ||
|
||
| bilmece korkusuzca yapılmış ve çok başarılı bir parça bence.kolay kolay kimse öyle bir şarkı yapıp bir de klip çekmeye cesaret edmezdi..(istisnalar dışında tabi).. | ||
|
||
| bana bir sor şarkısını çok beğeniyoruum.. sözleri çok güzel bence. | ||
|
||
| ogun sanlısoyu yeni yeni dinlemeye başladım ama çok güzel şarkıları var zevkle dinliyorum... | ||
|
||
| Rock’n Dark Express, “Üniversiteliler Rock Müzik Yarışması”nın yedinci bölge elemeleri için 16 Mart tarihinde Adana da olacak. Yarışma kapsamında 10 farklı bölgeyi dolaşacak olan ve gittiği her bölgede birbirinden ünlü rock gruplarını müzikseverlerle buluşturan Rock’n Dark Express, 11 Mayıs’a kadar yoluna devam edecek. | ||
|
||
adana konserinde bende ordayım 12 martta ogün abinin doğumgünüydü..2 saatle geç kaldım yinede kutlamak istedim sedef abla ve güzel bebeğin ozanla birlikte nice yıllara..(bu arada ogün ismi 12 mart ihtilalinden dolayı konumuş)
|
||
|
||
| 11 mart izmir konserindeydim. Süper bi performans sergiledi ve tadı damağımda kaldı diyebilirim. Çilekeş ve 84' le sahne aldılar sırasıyla. Süper bir müzik adamı yaaa:D | ||
|
||
| ogün sanlısoy denilince durup iki kere düşünüyorum...çok çok iyi bir müzisyen şu ana kadar 3 tane solo albüm yaptı ve üçü de mükemmeldi bence. zaten pentagram da bulunmuş bir süre daha ne olsun... çok seviyorum | ||
|
||
| tam da o.s.'dan 3'ü dinliyordum...denk geldi hehe...monogramım benim..sempatik yüzlü başarılı müziksiyenim! _______________________ hiç kimse bilmediiiii,hiç kemse duymadı sandık,hiç kimse anlamaz,hiç kimse yargılamaz sandık.ÖYLE DEĞİLMİŞ MEĞERR!! |
||