|
||
Film değil.Film tadında bir klip Korkma 07'nin klibi.Klibin hikayesi şöyle: Demet Evgar yalnız yaşayan,birçok ilişki yaşamasına rağmen aradığı mutluluğu bulamayan,aradığı şeyin aslında başka birinde değil kendi içinde olduğunu uınutan ve bunun korkusunu yaşayan genç bir kadındır.Ogün Sanlısoy ve Hayko Cepkin de bu kadının zihninde,bazen de odasında beliren ve içsesini simgeleyen iki varlığı temsil ediyor.
|
||
|
||
Film değil.Film tadında bir klip heee Korkma 07'nin klibi.Klibin hikayesi şöyle: Demet Evgar yalnız yaşayan,birçok ilişki yaşamasına rağmen aradığı mutluluğu bulamayan,aradığı şeyin aslında başka birinde değil kendi içinde olduğunu uınutan ve bunun korkusunu yaşayan genç bir kadındır.Ogün Sanlısoy ve Hayko Cepkin de bu kadının zihninde,bazen de odasında beliren ve içsesini simgeleyen iki varlığı temsil ediyor. ![]() sağol
|
||
|
||
bakalım şu albume nasılmıs...hiç dinlemedim
|
||
|
||
| Ogün Sanlısoy 10 Mayıs 22:30 - Bursa Suare (Rock Night by Suare) |
||
|
||
| rockhayat ogün sanlısoy röportajı. http://www.rockhayat.com/haberoku248/haberin-devami&mode=flat&order=0&thold=-1 |
||
|
||
|
||
|
||
sarkilari güzel baya
|
||
|
||
| "Hadi Beni Güldür Biraz" muhteşemin de ötesinde bir şarkı, çok beğendim bu şarkısını. Zaten onun tüm şarkıları güzeldir. On numara adam valla. | ||
|
||
severim ogünü şarkıları güzeldir
|
||
|
||
| süper bir ses seviyorum şarkılarını .. |
||
|
||
| " Hadi Beni Güldür Biraz " şarkısına hastayım.. Sesi de mükemmel.. |
||
|
||
| Severim,sayarım..Türkiyenin iyi'lerinden.. | ||
|
||
| şarkıları çok güzel ... korkma favorim..
|
||
|
||
| HADİ BENİ GÜLDÜR BİRAZ, KAYBETTİK SEVERKEN ,BİR BEN şarkılarının hastasıyımm bizimkilerin dinlememe müsade ettiği tek rocker hatta babam bi kere esprisine burnu çok güzelmiş dedi bana ilk kez kızmadılar öle gitar çalan birini dinlediğim için süpper birii çok da iyi bi insan gbi görünüyor sempatik bence | ||
|
||
| ya abi ogün sanlısoy sadece düetlerde çok ama ÇOK iyi:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D | ||