|
||
| 1997 senesinde Deniz Özberk (vokal) tarafından kurulan Türk rock grubu Suitcase, bugüne dek birçok sebeple kadro değişikliğine gitti ve en son Bülent Şenkul (gitar, geri vokal), Alpay Pala (bas gitar) ve Okan Barkot (davul)’dan oluşan kadrosunu oluşturdu. Yabancı şarkılara yaptığı yeni düzenlemeleri ve The Smiths, The Killers, The Ark, Kent, Pulp, Depeche Mode, Morrisey, Muse, U2, James ve Suede’e kadar uzanan geniş müzik repertuarları ile İstanbul’da Kemancı, Bronx, Studio Live, Buddha, Balo Stage ve Balans gibi birçok önemli sahnede performansta bulunan grup, RockIstanbul ve H2000 gibi önemli festivallerde de sahne alarak ismini geniş bir çevreye yaydı. Muse, Alphaville, The Stills, MFÖ, Şebnem Ferah ve IAMX gibi ünlü daha birçok sanatçı ve grubun konserlerinde ön grup olarak yer alan Suitcase, bu sezon Çarşamba ve Cuma geceleri Kadıköy-Buddha Bar'da ve Cumartesi geceleri ise Taksim-Balo Stage olmak üzere İstanbul'un her iki yakasında performanslarını devam ettirmektedir. http://www.suitcaseband.com http://www.myspace.com/suitcaseturkey |
||
|
||
| nereye açacağıma karar veremedim başlığı, daha albümü çıkmayan gruplara amatör denildinden ülkemizde buraya açmakta karar kıldım. neyse, bayadır bildiğim grup suitcase, albümleri de kaç senedir çıkacak deniyor hala beklemekteyiz (: "duvar" adlı şarkılarına bir de video hazırlanmış. buyrun; |
||
|
||
| süperrrrr! | ||
|
||
| ben beğenmiştim bunları.. fena değiller. | ||
|
||
| kendimi bildim bileli albumlerini beklerim.myspacelerindeki sarkıları var bende.isteyene atabilirim.duvar ı bilmiyorum ben.varsa alabilir miyim olanlardan | ||
|
||
aa bende hiç bir şarkıları yok bu suitcase'in ama hep bir alttan alttan severim deniz'den ötürü kendilerini,dergilerde falan görünce ""aa suitcaseeeee" falan derim hep,röportajlarını da okumuşumdur.ayrıca deniz bey bundan 5 yıl önce(vay yıllar ne çabuk geçmiş ) akademi türkiye'den mezun elçin hanım'la program sunardı kanaltürk yeni açılmış mıydı neydi,sanırım ordalardı,sabah şekerleri tadında ama deniz işi götürüyordu,elçin de konuşmasını falan yeni öğreniyordu .o zamanlar mor ve ötesi'yle yatıp kalkan bir tiptim ,sürekli programa istek yapıp duruyordu ki yeni program olduğundan hep düşüyordu telefon.deniz de tabi rock camiasını iyi biliyor"mor ve ötesi iyi çocuklar,işte çağırcaz,seviyoruz onları" diyordu sürekli ama mvö gelmeden bitmişti sanırım program gripin direc-t falan gelmişti,direc-t'i ilk orda görmüştüm hatta bilge'ye ölmüştüm falan filan işte keşke program devam etseydi,elçin gitse bile deniz ah deniz ne güzel sunardı programı .neyse müzik kariyerinde ona sonsuz başarılar diliyorum.eksi yasam arkadaş bana şarkı at sen ya yeri gelmişken
|
||