|
||
| powertük'ün 2008 müzik ödüllerinde mor ve ötesi "en iyi grup" dalında aday. adaylar: mor ve ötesi gripin pinhani hepsi oy vermek için: www.powerturkmuzikodulleri.com oylama hizmeti ücretsizdir... 19 Şubat Salı 22:30'da Fox Tv'den canlı yayınla izleyebilirsiniz... ödülü mor ve ötesi kazandı.. |
||
|
||
tesekürler rainbow abla(tugce yani^^) paylasitign icin, bizimkilere oy attim
|
||
|
||
rica ederim ayselcim ama ben atamadım daha oy, cep telefonuma gelecek olan onay numarasını bekliyorum. bu seneki ödül verme işlemi pek meşakatli olmuş ama morlar için değer
|
||
|
||
rica ederim ayselcim morlar icin hersey deger ama ben atamadım daha oy, cep telefonuma gelecek olan onay numarasını bekliyorum. bu seneki ödül verme işlemi pek meşakatli olmuş ama morlar için değer ![]()
|
||
|
||
| bende şimdi oy veriyorum herkesin destek olması lazım ama. | ||
|
||
powertük'ün 2008 müzik ödüllerinde mor ve ötesi "en iyi grup" dalında aday. adaylar: mor ve ötesi gripin pinhani hepsi oy vermek için: www.powerturkmuzikodulleri.com hepsi mi? |
||
|
||
| galiba geçen yıl onlar almıştı bu ödülü. | ||
|
||
| onay kodunu bekliyorum Yaşasın MoRLaR | ||
|
||
arkadaşlar onay kodu hakkında bir bilgi sahibi olan var mı
|
||
|
||
telefonuna gelen msjda zaten yazıyo onay kodu oy kullandığın yerdeki kutuya yazınca oy kullanmış oluyosun.sanırım herkesin tek oy kullanması için
|
||
|
||
| Ya arkadaşlar ben oy vermek için link tıkladım ama veremedim tam olarak nasıl oluyor :S | ||
|
||
rainbow sen acmasan ben acacaktim basligi tesekkürler ![]() bu arada oy atamadim ben nerden atildiginida anlamadim hic bir yerde oy atin felanda yazmiyor yardim edebilirmisiniz arkadaslar
|
||
|
||
rica ederim ![]() ya onay kodu daha cep telefonuma gelmedi benim, sanırım onlardan kaynaklanan sorun var. biraz daha bekleyelim... ayrıca sağ tarafta başlıklar altında toplamışlar adayları, hepsini işaretlememiz gerekmiş. istemediğiniz bir bölüm bile olsa işaretleyin birini herşeyi işaretledikten sonra en altta zaten gönder seçeneği çıkacak canım
|
||
|
||
| hepsi ile mvö aynı kategoride komik duruyo ya =/ neyse sonsuz destek yine.. | ||
|
||
bu arada gene oy atmak için siteye girdim ama adayları kaldırmışlar oy kullanılamıyor şu anda. aksaklıkları gidereceklerdir büyük ihtimalle, tam düzelsin site oy yağmuruna tutarız
|
||