|
||
odul torenı foxda canlı olarak yayınlanacak ayrıca powerturk sıtesınde''destekledıgın sanatcıya sormak ıstedıgın hersey ıcın tıkla'' dıye bır bolum var oradan mor ve ötesine sormak ıstedıgınız soruları ıletebılırsınız ![]() evet bende grdüm sorularımızı yazıyoruz ve onlar seçip soruyorlarmış ![]() powertürk müzik ödülleri için yayın saatleri şunlar Tarih: 24 Şubat ( Pazar ) Saat: 20:00 Kanal: Powertürk Program: Powertürk Müzik Ödülleri ( TeKRaRı ) ---------------------- Tarih: 19 Şubat ( Salı ) Saat: 22:30 Kanal: Fox Program: Powertürk Müzik Ödülleri ( CaNLı ) not: burdaki yayın saatlerini kanalların yayın akışından geçen gün aldım değişiklik yapmaya kalkmazlarsa hepsi doğrudur (: ki bence bi değişiklik olmaz ![]() İyi Seyirler
|
||
|
||
nixie süper tekrarini bildirdigin icin
|
||
|
||
saatler için çok sağolun ya.yarın göreceğiz. bu arada oylama bitti mi ya?
|
||
|
||
| oylama sonlanmış artık....yarını bekleyip görücez... | ||
|
||
| bende mereak edıyorum yarın sonucu ogrenıcez ama bu odul bızım ıcın ne ıfade edıyor almasak ne olur yanı
|
||
|
||
| almasak değil powerturk dinleyicileri mor ve ötesi'ne vermeyip kime ödül verecek. | ||
|
||
| mor ve ötesi çıkarsa kaydederim | ||
|
||
bende oy kapmanyası başlattım biz alıcaz inşallah ödülü
|
||
|
||
ya canlı olarak fox'ta mı yayınlanacak?internette öyle bir şey gördüm de. evet cicim fox ta yayınlanacak... ama ben seyretmeyeceğim böylesi yarışmalar hiç adaletli olmuyor...emeklerimizin boşa gitmesini görmek istemiyorum
|
||
|
||
| odulu kımın alıcagını bu aksam gorucez tartısmaya gerek yok | ||
|
||
|
||
ya canlı olarak fox'ta mı yayınlanacak?internette öyle bir şey gördüm de. Evet saat 22:30 da |
||
|
||
evdeki telefonlari toplayip 3 tane oy göndermistim 2 de arkadaslardan . kazanacagimizi umuruyorum ben
|
||
|
||
| arkadaslar basladimi sahne arkasi powertürkte? | ||
|
||
evet sonucu ogrenmemıze az kaldı
|
||