|
||
| powertürkte diyorum sahne arkasini gösterceklerdi saat 20.00 de fox tv de 22.30 ödül töreni powertürkteki basladimi |
||
|
||
| powertürk de bi tuhaf saat 20:00 den itibaren sahne arkası falan diyo daha hiç bişey göremedim | ||
|
||
| fox tv de 22.30 ödül töreni fox haberde söyledi. | ||
|
||
| arkadaslar powertur ku izleyen var mı | ||
|
||
| Oyun mu bu? Bence de şıklarda Mvö'den daha iyi ya da onunla müzikal anlamda yarışabilecek biri yok.Ödülü alıp almamaları çok da umurumda değil ama müziğin kazanması tercihim olduğu için ödülü almalarını istemiş oluyorum
|
||
|
||
| tartısmaya gerek yok mor ve ötesi nin ne kadar iyi oldugunu hepimiz biliyoruz bence bu katagorıde olmamaları gerekırdı cunku onların yaptıgı ısı yapan tek bır grup daha yok. konuları hayatı kımse onlar gıbı ele almıyor yanılıyomuyum |
||
|
||
| arkadaşlar burası mor ve ötesi ile pinhani yada başka bir grubu karşılaştırma yeri değil. ayrıca ikili muhabbet edip karşılıklı konuşma yeride değil. konu dışına çıkmış mesajları sildim... ayrıca moderatörler konuya baksın diye veryansın edeceğinize hoşunuza gitmeyen mesajın sağ alt köşesindeki moderatöre bildir seçeneğine basarak konudan haberdar edebilirsiniz bizi
|
||
|
||
powertük'ün 2008 müzik ödüllerinde mor ve ötesi "en iyi grup" dalında aday. adaylar: mor ve ötesi gripin pinhani hepsi oy vermek için: www.powerturkmuzikodulleri.com hepsi mi? |
||
|
||
| ya ödül töreni başladı mı? bir bilgisi olan var mı? | ||
|
||
| başlamadı nasıl iş anlamadım :S | ||
|
||
ya ödül töreni başladı mı? bir bilgisi olan var mı? daha başlamadı valla bende bekliyorum..
|
||
|
||
ya ödül töreni başladı mı? bir bilgisi olan var mı? daha başlamadı valla bende bekliyorum.. )
|
||
|
||
| arkadaşlar 10 dakika içinde başlıyacak. | ||
|
||
| ve başladı izliyorum alıcaz bu ödülü hayırlısıyla. | ||
|
||
çok canlı
|