|
||
Bende sorun benden kaynaklanıyor sandım
|
||
|
||
evet kesinlikle o adaylar arasinda en iyisiyiz zaten
|
||
|
||
| sitede oy verme seçenekleri çıksın atacağım oyumu. geçen sene hepsi kazanmıştı, bu sene hepimizin desteğiyle morlar kazanacak inşallah | ||
|
||
tabiiki mor ve ötesi.
|
||
|
||
| nasıl oy atıcaz peki | ||
|
||
| linki tıklayıp siteye giriyorsun sonra işte orada sana en iyi grup,en iyi santçı,video,konser falan çıkyor sen onları dolduruyorsun sonra aşagıdaki kutucuga telefon nonu yazıyosun ve gönder diyosun sonra telefonuna kod geliyo o koduda tekrar telefonunu yazdıgın yere yazıyosun ve gönderiyosun. | ||
|
||
| 1 gün oldu ama bana hala onay kodu gelmedi | ||
|
||
oy atamadım.öyle bir seçenek falan çıkmadı.sorun varsa bekleyeceğiz artık.hepsi grubunun da girmediği yer yok ya.neyse morlarımız varken gerisi boş.
|
||
|
||
sistemde şuanda sanırım aksaklıklar var. sürekli siteyi takip edelim lütfen arkadaşlar. busene tek aday görüyorum mor ve ötesini...
|
||
|
||
| valla ben hatlarımla verdim şimdi başka hatlarla verecegim morlara. | ||
|
||
tabi ki mor ve ötesi..
|
||
|
||
evet ben sürekli takip ediyorum arkadaslar sizde bakin bu sene alalim su ödülü diger adaylar elimize su dökemez!
|
||
|
||
| BU SENE ÖDÜL MOR VE ÖTESİNİN OLUR UMARIM | ||
|
||
| yolladım arkadaşlar.kod hemen geldi. | ||
|
||
ben kendi numaramı ezbere bilmiyorum ya ![]() annemin telefonunu aradım..ilginç bi numaram varmış..yolladım hemen geldi onay kodu..tanıdığım herkesin numarasını kullanmayı düşünüyorum..bu sene alacağız bu ödülü
|
||