|
||
mvö orda mı ![]() evet bir şarkı söylerlerse çok güzel olur
|
||
|
||
| arkadaşlar benim oy verdiğim herkes alıo valla şebnem nil kenan emre&gripin ben mvö ye de vermiştim
|
||
|
||
en iyi GRUP MOR VE ÖTESİ.ÇOK MUTLUYUM NEDENSE ![]() HAHAHA. pinhaniye yazık oldu
|
||
|
||
Vovv Kerem KABADAYI ve Harun TEKİN harika şeyler dedi.tüylerim diken diken oldu vallahi
|
||
|
||
| kazandıkkkk | ||
|
||
| en iyi grup seçildik. | ||
|
||
akıllı olun akıllı diyen deli her mahallede yaşıyor (: ay yerim sizii yaa kazandık işte fark yaa fark
|
||
|
||
| arkadaşlar damga vurduk ödül törenine helal olsun tüm morfanlara helal olsun kerem abi yede nasıl konuştu ama bravo. | ||
|
||
| olleeyyyyyyy beeeeee oleeeyyyyyyy yaşasııınnn hak yerini bulduuuu Allahımm çok mutluyum oy verdiğim herkes alıyoo yaa ![]() yaşasınnnnn morlarda aldıııı ![]() yalnız konuşmalar her zamanki gibi süperrrr ![]() kategoriler geçince arkadan şarkı sölüolar yani önceki kategorinin içinde elif turan mı ne vardı o daha yeni sölüoo şarkı ileriki dakikalarda morlarda söler mi acabaaa ![]() ayyy süperlerdiii yaaa ![]() yaşasınnnn çok mutluyumm
|
||
|
||
1 saate kadar izleyebilirsiniz tekrar
|
||
|
||
süper işte bu yaaa ya o kerem'in deli yorumu neydi abi öyle ya..''her mahallede bir deli vardır.''falan..ama kim konuşcak diye bir saat kerem ve harun bakıştılar ..bir de kerem yorumunu yaptıktan sonra bir bağırdı sanki..
|
||
|
||
kazandık oleyyy Kerem ve Harun abi güzel konuştular. Harun Tekin çok tatlıydı
|
||
|
||
![]() çok mutluyım mor ve ötesi o mahallelerdekı delılerden bırıde bızlerız dımı super konustular yıne |
||
|
||
Vovv Kerem KABADAYI ve Harun TEKİN harika şeyler dedi.tüylerim diken diken oldu vallahi ![]() aynen benimde (: EN İYİ GRUP : MVÖÖÖÖ (HER ZAMAN)
|
||
|
||
| Olay budur mor ve ötesi birincidir. | ||