|
||
buyrun deliler
|
||
|
||
| ya bu ne hız çok tesekkurler | ||
|
||
özellıkle deli dedıgın ıcın
|
||
|
||
| sagol feyyaz video için harika konuştular kerem ve harun abi. | ||
|
||
| agliycaktim nerdeyse ödülü aldiklarinda cok sevindim ya helal olsun morlarimiza hak ettiler ve müthis konustular her zamanki gibi kerem abi süperdi ya)) mor ve ötesi farki ![]() |
||
|
||
| ya cok guzel soyledıklerını tekrar tekrar dınlemekde baska insana umut verıyolar |
||
|
||
evet kerem bağırdı konuşmasından sonra yanılmamışım ..ya emre-gripin fanlarına teşekkür etti valla ben morlarımızdan da beklerdim neyse önemli değil bundan sonra ...bu arada feyyaz yaa sende olmasan yaniiii..çok sağol
|
||
|
||
evet şarkının anlamı açıklanmış oldu ![]() umarım bu biryerlere çok iyi gider bnce cuk die içlerine oturmuş olmalı bu sözler ![]() morlar süperlerdii yaa keremle harunun o söyleidkleri o parmak ![]() süperlerrr ![]() tebriklerr tekrardan ![]() her zmanki gibi süperlerr lafı gediğine koymayı çok iyi biliolar arada bi gelseler de banada öğretselerr ![]() bnde bölee lafları şak die oturtmak istiyorumm ilgili kişilere ![]() bgn yine bütün gün arkadaşımla şarkıyı dinledik ve ne hakkında yazıldığını fln konuştuk süper bi açıklama oldu morların ki ![]() mükkemmeller yaa ne denebilir ki harika ve ötesiii = mor ve ötesiii
|
||
|
||
| bızı dınleyenlere tesekkur ederız dedıler ya sen duymadun heralde | ||
|
||
bızı dınleyenlere tesekkur ederız dedıler ya sen duymadun heralde duydum da..benim duymak istediğim emre aydın'ın deyişi gibiydi yani..açık açık site adı falan verdi emre aydın onu kastettim ben...neyse ya teşekkür etti mi etmedi mi...o zaman sorun yok
|
||
|
||
| feyyaz hakikaten çok hızlısın...şaşırdım...teşekkürler.. | ||
|
||
bişey değil bişey değil bişey değil
|
||
|
||
işte bu!!!!!!...işte bu!!!!!! ..tabi başka kim olabilirdiki!!! ...mor ve ötesi yine bize hiç hayal kırıklığına uğratmadı tebrikler!!!!!
|
||
|
||
| video icin cok tesekkürler ben bi 10 kez daha izlerim cok güzeldi | ||
|
||
agliycaktim nerdeyse ödülü aldiklarinda cok sevindim ya şarkının yarışmasını kazandıklarında ne yapacaksın acaba P)
helal olsun morlarimiza hak ettiler ve müthis konustular her zamanki gibi kerem abi süperdi ya)) mor ve ötesi farki ![]() |
||