|
||
| feyyaz çok teşekkürler video için yarın okulum var ama ben yinede uyuyamıyorum videoyu tekrar tekrar izliyorum (: bunun ses kaydı var mı telefonuma atıp sürekli dinliycem de ![]() dinleyicilerimize tşk ederiz demesi bile yeterli ve güzel üstelik bunu en başında söyledi
|
||
|
||
agliycaktim nerdeyse ödülü aldiklarinda cok sevindim ya şarkının yarışmasını kazandıklarında ne yapacaksın acaba P)helal olsun morlarimiza hak ettiler ve müthis konustular her zamanki gibi kerem abi süperdi ya)) mor ve ötesi farki ![]() sevincten tabi
|
||
|
||
feyyaz arkadaşıma video için ayrıca teşekkür ederim ..yine her zamanki gibi yerinde ve anlamlı cümleler ile yanımızda olduklarını gösterdiler sizleri hiç haybetmemek dileğiyle iyi ki varsınız morlar....
|
||
|
||
sevınçten agladık mı sorun yok ![]() yeterkı uzulmeyelım(uzulmeyelım derken mvö yu kastetmedım onlar kesınlıkle oyle bısey yapmaz ama dunyada bızı uzecek o kadar cok sey var kı...) |
||
|
||
her mahallede değil ya..baksanıza burda bir sürü deli var ;Ddeli olmaktan gurur duyuyorum ![]() bende hemde o kadar çok ki |
||
|
||
| alakasiz isimlerin sarki söylemesi sinirimi biraz bozdu (emre aydin gripin yalin vs haric) ama diger alakasizlar mor ve ötesi sarki sölemedi demi annem durmadan dizisine ceviriyorduda reklam aralarinda.. |
||
|
||
| söylemediler.. | ||
|
||
| şimdi güzel diye sayılacak çok şey var hangisini söylesem... harunun gelişi ve bakışları, burağın fuat abi deyişi, keremin konuşması ve parmağı ,diğer keremi pek göremedim ama eminim onunda bakışları bide kabadayının neler oluyor deyişi ve harunun ödülü kaldırışı... tek kelimeyle MVÖ süperrrdiii her hareketleri ve sözleri süperdii buraya bir ekleme yapmak istiyorum.. keremle harunun birbirlerine konuşma için öncelik vermeleri de süperdi
|
||
|
||
bize tesekkürü yine atladilar
|
||
|
||
her mahallede değil ya..baksanıza burda bir sürü deli var ;Ddeli olmaktan gurur duyuyorum ![]() bende hemde o kadar çok ki feyyaz arkadaşıma video için ayrıca teşekkür ederim ..yine her zamanki gibi yerinde ve anlamlı cümleler ile yanımızda olduklarını gösterdiler sizleri hiç haybetmemek dileğiyle iyi ki varsınız morlar.... ![]() agliycaktim nerdeyse ödülü aldiklarinda cok sevindim ya şarkının yarışmasını kazandıklarında ne yapacaksın acaba P)helal olsun morlarimiza hak ettiler ve müthis konustular her zamanki gibi kerem abi süperdi ya)) mor ve ötesi farki ![]() sevincten tabi![]() beklemenin bir manası YOK. |
||
|
||
| bencede bızı daha fazla bekletmesınler | ||
|
||
| morlar gibi delilere can kurbann bizdede deli çok ama morlarda arada bi uğrasalar fena olmaz yani ![]() nese deli şarkısıda bgn powertürkte söylenenlerde herşey çok güzeldi bu arada şebnemimizi de kutluyorumm süperdi ![]() herkese iyi geceler iyi geceler DELİLER
|
||
|
||
feyyaz çok teşekkürler video için yok ama yapabilirim yarın okulum var ama ben yinede uyuyamıyorum videoyu tekrar tekrar izliyorum (: bunun ses kaydı var mı telefonuma atıp sürekli dinliycem de ![]() dinleyicilerimize tşk ederiz demesi bile yeterli ve güzel üstelik bunu en başında söyledi ![]()
|
||
|
||
bize tesekkürü yine atladilar ![]() haklısınız ya sadece bızı dınleyenler tesekkur ederız dedıler fanları neden unutuyolar kı belkıde dıger dınleyenlerle ayırmak ıstemıyolardır ama olmaz kı bız onlarla bır degılız |
||
|
||
bize tesekkürü yine atladilar ![]() haklısınız ya sadece bızı dınleyenler tesekkur ederız dedıler fanları neden unutuyolar kı belkıde dıger dınleyenlerle ayırmak ıstemıyolardır ama olmaz kı bız onlarla bır degılız
|
||