|
||
feyyaz çok teşekkürler video için yok ama yapabilirim yarın okulum var ama ben yinede uyuyamıyorum videoyu tekrar tekrar izliyorum (: bunun ses kaydı var mı telefonuma atıp sürekli dinliycem de ![]() dinleyicilerimize tşk ederiz demesi bile yeterli ve güzel üstelik bunu en başında söyledi ![]() ![]() eğer yapabilirsen çok sevinirim ![]() okulda telefon yasak ama biz dayanamıyoruz arkadaşımla götürüyoruz ve sürekli dinliyoruz mvö yü günde kaç kere dinlediğimi sayamıyorum ve bu konuşmayı da hergün defalarca dinlemek isterim(z) ![]() eğer yapabilirsen çok sevinirim (: |
||
|
||
''neler oluyor''...''yeahhee'' kerem'den alıntılar
|
||
|
||
bize tesekkürü yine atladilar ![]() haklısınız ya sadece bızı dınleyenler tesekkur ederız dedıler fanları neden unutuyolar kı belkıde dıger dınleyenlerle ayırmak ıstemıyolardır ama olmaz kı bız onlarla bır degılız ![]() orası oyle ama yanı ozellıkle fanlarımıza tesekkurler falan dıyebılırlerdı bız fanız sonucta sıradan dınleyıcıler degıl ınandıgımız degerler aynı |
||
|
||
bize tesekkürü yine atladilar ![]() haklısınız ya sadece bızı dınleyenler tesekkur ederız dedıler fanları neden unutuyolar kı belkıde dıger dınleyenlerle ayırmak ıstemıyolardır ama olmaz kı bız onlarla bır degılız ![]() orası oyle ama yanı ozellıkle fanlarımıza tesekkurler falan dıyebılırlerdı bız fanız sonucta sıradan dınleyıcıler degıl ınandıgımız degerler aynı ama olsun ya
|
||
|
||
arkadaşlar haberleri var elbette ki zaten bence teşekkür de ettiler, güzeldi ya (:''neler oluyor''...''yeahhee'' kerem'den alıntılar ya bende sonradan fark ettim tekrar izleyince bir ara kerem bişey demiş ![]() dediğin gibi yeaaehhee falan olabilir evet
|
||
|
||
bencede bızı daha fazla bekletmesınler
[/quote hıc bekletmesınler |
||
|
||
feyyaz çok teşekkürler video için yok ama yapabilirim yarın okulum var ama ben yinede uyuyamıyorum videoyu tekrar tekrar izliyorum (: bunun ses kaydı var mı telefonuma atıp sürekli dinliycem de ![]() dinleyicilerimize tşk ederiz demesi bile yeterli ve güzel üstelik bunu en başında söyledi ![]() ![]() eğer yapabilirsen çok sevinirim ![]() okulda telefon yasak ama biz dayanamıyoruz arkadaşımla götürüyoruz ve sürekli dinliyoruz mvö yü günde kaç kere dinlediğimi sayamıyorum ve bu konuşmayı da hergün defalarca dinlemek isterim(z) ![]() eğer yapabilirsen çok sevinirim (: |
||
|
||
bize tesekkürü yine atladilar ![]() haklısınız ya sadece bızı dınleyenler tesekkur ederız dedıler fanları neden unutuyolar kı belkıde dıger dınleyenlerle ayırmak ıstemıyolardır ama olmaz kı bız onlarla bır degılız ![]() |
||
|
||
| http://rapidshare.com/files/93277912/A_20080220_013104.aac.html sadece kerem ve harun'un konuşması ses kaydı |
||
|
||
ben hasta derecede hastalariyim fanliktan cikti bu haklisin
|
||
|
||
http://rapidshare.com/files/93277912/A_20080220_013104.aac.html burdan da söyliyim çok teşekkürler ses kaydı için..sadece kerem ve harun'un konuşması ses kaydı herkese iyi geceler
|
||
|
||
hepinize morlu rüyalar
|
||
|
||
| feyyaz ben ses kaydını ındıremedım yardımcı olabılırmısın | ||
|
||
ben hasta derecede hastalariyim fanliktan cikti bu haklisin ![]() evet ya ama hıç sıkayetçı değiliz dimi ''hasta dercede hastalarıyım'' çok guzel demıssın
|
||
|
||
| Buyrun arkadaşlar kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için-->> www.youtube.com/watch?v=SYcpu0FlrqQ | ||