mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Haberler ve Duyurular

Konu: Powertürk Müzik Ödülleri 2008'i mor ve ötesi kazandı!!!

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [ 18 ] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

boniş 20.02.2008 07:17:29
Buyrun arkadaşlar kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için-->>   www.youtube.com/watch?v=SYcpu0FlrqQ

çok güzel konuşmuşlar  Cheesy Cheesy Cheesy
ben izleyememiştim sağol arkadaşım  Wink Wink

selcan 20.02.2008 08:10:30
vla benim kala aldığım orda sadece 2 sanatçı vardı
mvö ve şebo  Cheesy süperr konuştular
tam mvö layik bir konuşmaydı süperdiniz mvö.....Smiley

morvemervesi 20.02.2008 09:11:51
dün akşamki ödül emeklerimizin sonucundamı yoksa powertürk ün geçen yılda yapmış olduğu gibi eurovision a giden sanatçılara destek amaçlamı verildi bilemiyorum...

eğer emeklerimizin karşılğı ise geçen yıl parmaklarımız neden boşa yoruldu bunuda algılıyamıyorum...  Tongue

merve_mor 20.02.2008 09:21:30
süperdi ya..bayıldım dün akşam tv nin içine düştüm resmen kerem kabadayı konuşurken ve öyle laflar söyledi ki çözmek için 10 dakika düşündüm ne demek istedi acaba diye Grin harun abinin boynundaki şeyin anlamını çözememiş olmakla birlikte pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim açıkçası.. Grin
başta sahneye çıktıklarında kerem k. abi ile harun abi birbirlerine baktılar harun abi sen konuş dercesine bi hareket yaptı kerem abiye sonra kerem abi sen der gibi kafasını oynattı sonra harun abi olmaz sen der gibi yaptı  ve kerem kabadayı konuştu  Grin Kiss
ben bir kere daha hayran kaldım kerem kabadayı'ya..o sözlerden sonra..zekası müthiş..o sözler herkesten bir anda çıkmaz ya..şahsen o sözler bana söylenmiş olsaydı..bi durur düşünürdüm.. Grin

selcan 20.02.2008 09:24:27
süperdi ya..bayıldım dün akşam tv nin içine düştüm resmen kerem kabadayı konuşurken ve öyle laflar söyledi ki çözmek için 10 dakika düşündüm ne demek istedi acaba diye Grin harun abinin boynundaki şeyin anlamını çözememiş olmakla birlikte pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim açıkçası.. Grin

başta sahneye çıktıklarında kerem k. abi ile harun abi birbirlerine baktılar harun abi sen konuş dercesine bi hareket yaptı kerem abiye sonra kerem abi sen der gibi kafasını oynattı sonra harun abi olmaz sen der gibi yaptı  ve kerem kabadayı konuştu  Grin Kiss
ben bir kere daha hayran kaldım kerem kabadayı'ya..o sözlerden sonra..zekası müthiş..o sözler herkesten bir anda çıkmaz ya..şahsen o sözler bana söylenmiş olsaydı..bi durur düşünürdüm.. Grin

süper anlatmışsın arkadaşım vla ya öldüm dün akşam ama kerem abinin ve harunun konuşması gerçekten mükemmeldi çözebilmek için aradan 5 dk geçti Cheesy Cheesy çok seviyorum onları....

merve_mor 20.02.2008 09:28:27

süper anlatmışsın arkadaşım vla ya öldüm dün akşam ama kerem abinin ve harunun konuşması gerçekten mükemmeldi çözebilmek için aradan 5 dk geçti Cheesy Cheesy çok seviyorum onları....

senin yine iyi 5 dk ben 10 dakika falan bi düşündüm..ne demek istedi yaa deyip durdum Grin
ve bir karara vardım..ben kerem kabadayı'nın çok yakın dostum olmasını isterdim hep..ama vazgeçtim..yanımda bişey söyler ben yarım saatte çözerim onu Grin ama deyim kalsın..böyle davul çalarken izlemek gibisi yok.. Tongue Grin Kiss

mvökeş[dnz] 20.02.2008 09:59:06
gerçekten güzel konuştular ama kerem kabadayı'nın dediklerini nedense birden üstüme alındım öyle laflar kulağıma geldiğinde nasıl yani ? dedim böyle Grin bize akıllı olun diyorsunuz tabii bi' akıllı sizsiniz değil mi?(aslında şarkının sözlerini öyle düşündüm ama daha başka anlamlar çıkıyor da ben gene de alındım nedense...)

onun dışında gerçekten iyi konuştular..

harun abinin boynundaki şeyin anlamını çözememiş olmakla birlikte pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim açıkçası.. ;
bu konuda yalnız değilsin  Grin

ayrıca evet kerem konuşmasından sonra bağırıyordu 'ne oldu kii' dedik biz kuzenle ama o bağırıyorsa vardır bi' bildiği....

selcan 20.02.2008 10:03:44
ya öyle demeyin başka bir hava vermiş Cheesy Cheesy Cheesy

saydam 20.02.2008 11:21:57
evet dun aksam ızledım superdı haketmıslerdı odulu almaya

read 20.02.2008 11:50:25
eve kim geldiyse onların telefonlarından attım oyları kendi telefonumdan ne kadar gönderdiğimi hatırlamıyorum bile çok sevindim ödülü aldıkları için aslında geçen sene de almaları gerekiyordu insanların aklı başına gelmiş demekki hayat lay lay lom şarkılarla bebeklerin grubuyla geçmez harun herzamanki gibi çok şekerdi keremde hepsi... keremin konuşması süperdi herşeyiyle muhtesemdi

zafer_bergama23 20.02.2008 11:52:48
kerem abinin konuşmasında en çok dikkatimi çeken bu ülkenin mahallelerinde hala
bir kaç deli var anlamına gelen sözleri ve bundan mutlu olduklarını belli etmesi  Grin

arda58 20.02.2008 11:56:36
evet gece süperdi ve mor ve ötesinin de hak etiyi ödülü alması geceyi daha çok güzelkıldı artık bence gelecege bakmalı yeni ödüller için yarısmalıyız

*Pollyanna 20.02.2008 12:37:56
Ödül törenini açık konuşmak gerekirse hiç beğenmedim..Özellikle ses düzeni berbattı..
Daha dk 1 gol 1 Şebnem şarkısını söylerken gösterdi kendini bu olumsuzluk..
Ama ben Şebo'nun performansında bi düşüklük sezmedim. ( yine mükemmeldi  Smiley )
Şebnem Ferah, Gripin & Emre Aydın adına çok sevindim :] ama keşke Gripin & Emre Aydın ses düzeninin azizliğine uğramasaydı da gerçek performanslarını ağız tadıyla izleyebilseydik.. ( olsun sırf sesleri yeter :] )

Geleliimm morlaraaa  Cheesy
Adım kadar emindim bu ödülü alacaklarına..Programı o kadar sabırla izleme sebebim de bundan kaynaklanıyor olsa gerek  Cheesy " Kendilerine eurovisionda " lafını duyduğum an zıpladım yerimden  Cheesy Cheesy Sanırım Şebnem Dönmez de çok sevinmiş olacak ki o da bi sevinç kahkahası patlattı o an  Cheesy Ödülü almaya kalktıkları andan tutalım, sahneye çıkışları, etrafa saçtıkları o sıcak gülüşlerinin ardındaki pozitif elektrik mükemmeldi kısaca *-* Birbirlerine öncelik vermeleri çok ama çok hoşuma gitti..herkesten önce birbirlerine saygıları var =) O müthiş konuşmaya gelince..Konuşmanın başındaki ağız açık, ekranla bütünleşmiş olan halim konuşmanın sonundaki " Bizler gibi insanların karşısına çıkıp da ' akıllı olun akıllı ( parmağa dikkat Cheesy ) diye dayılananlara karşı çıkıcak olan en az bir deli bu ülkenin her mahallesinde hala yaşıyor " cümlesiyle beraber tüylerimin diken diken olmasıyla sonuçlanmıştır  Cheesy Cheesy Konuşmanın sonundaki " yeaa " sesinin Kerem abiden geldiğini anlamamıştım az önce izlediğim zaman gördüm  Cheesy Harun abinin boynundakine bir anlam veremedim ama onda da bi'şey arıyorum ben  Cheesy Ayy neyse çok konuştum Cheesy   

özge zelal 20.02.2008 12:52:07
sanırım ödülü almayı beklemiyorlardı şaşırdılar Smiley ayrıca izliyemeyip radyodan dinliyen biri olarak videoyu ekleyen arkadaşa çok teşekkürler Smiley
son olarakta mor ve ötesini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum  Tongue  Smiley

*Pollyanna 20.02.2008 12:54:14
sanırım ödülü almayı beklemiyorlardı şaşırdılar Smiley ayrıca izliyemeyip radyodan dinliyen biri olarak videoyu ekleyen arkadaşa çok teşekkürler Smiley
son olarakta mor ve ötesini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum  Tongue  Smiley

Bence yan koltukta oturan 4 kız daha çok şaşırdı Cheesy Gerçi ben 'hepsi'ni göremedim ama Cheesy

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [ 18 ] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28