|
||
Buyrun arkadaşlar kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için-->> www.youtube.com/watch?v=SYcpu0FlrqQ çok güzel konuşmuşlar ben izleyememiştim sağol arkadaşım
|
||
|
||
| vla benim kala aldığım orda sadece 2 sanatçı vardı mvö ve şebo süperr konuştulartam mvö layik bir konuşmaydı süperdiniz mvö.....
|
||
|
||
| dün akşamki ödül emeklerimizin sonucundamı yoksa powertürk ün geçen yılda yapmış olduğu gibi eurovision a giden sanatçılara destek amaçlamı verildi bilemiyorum... eğer emeklerimizin karşılğı ise geçen yıl parmaklarımız neden boşa yoruldu bunuda algılıyamıyorum...
|
||
|
||
süperdi ya..bayıldım dün akşam tv nin içine düştüm resmen kerem kabadayı konuşurken ve öyle laflar söyledi ki çözmek için 10 dakika düşündüm ne demek istedi acaba diye harun abinin boynundaki şeyin anlamını çözememiş olmakla birlikte pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim açıkçası.. ![]() başta sahneye çıktıklarında kerem k. abi ile harun abi birbirlerine baktılar harun abi sen konuş dercesine bi hareket yaptı kerem abiye sonra kerem abi sen der gibi kafasını oynattı sonra harun abi olmaz sen der gibi yaptı ve kerem kabadayı konuştu ![]() ben bir kere daha hayran kaldım kerem kabadayı'ya..o sözlerden sonra..zekası müthiş..o sözler herkesten bir anda çıkmaz ya..şahsen o sözler bana söylenmiş olsaydı..bi durur düşünürdüm..
|
||
|
||
süperdi ya..bayıldım dün akşam tv nin içine düştüm resmen kerem kabadayı konuşurken ve öyle laflar söyledi ki çözmek için 10 dakika düşündüm ne demek istedi acaba diye harun abinin boynundaki şeyin anlamını çözememiş olmakla birlikte pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim açıkçası.. ![]() başta sahneye çıktıklarında kerem k. abi ile harun abi birbirlerine baktılar harun abi sen konuş dercesine bi hareket yaptı kerem abiye sonra kerem abi sen der gibi kafasını oynattı sonra harun abi olmaz sen der gibi yaptı ve kerem kabadayı konuştu ![]() ben bir kere daha hayran kaldım kerem kabadayı'ya..o sözlerden sonra..zekası müthiş..o sözler herkesten bir anda çıkmaz ya..şahsen o sözler bana söylenmiş olsaydı..bi durur düşünürdüm.. ![]() süper anlatmışsın arkadaşım vla ya öldüm dün akşam ama kerem abinin ve harunun konuşması gerçekten mükemmeldi çözebilmek için aradan 5 dk geçti çok seviyorum onları....
|
||
|
||
süper anlatmışsın arkadaşım vla ya öldüm dün akşam ama kerem abinin ve harunun konuşması gerçekten mükemmeldi çözebilmek için aradan 5 dk geçti çok seviyorum onları....![]() ve bir karara vardım..ben kerem kabadayı'nın çok yakın dostum olmasını isterdim hep..ama vazgeçtim..yanımda bişey söyler ben yarım saatte çözerim onu ama deyim kalsın..böyle davul çalarken izlemek gibisi yok..
|
||
|
||
gerçekten güzel konuştular ama kerem kabadayı'nın dediklerini nedense birden üstüme alındım öyle laflar kulağıma geldiğinde nasıl yani ? dedim böyle bize akıllı olun diyorsunuz tabii bi' akıllı sizsiniz değil mi?(aslında şarkının sözlerini öyle düşündüm ama daha başka anlamlar çıkıyor da ben gene de alındım nedense...)onun dışında gerçekten iyi konuştular.. harun abinin boynundaki şeyin anlamını çözememiş olmakla birlikte pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim açıkçası.. ; bu konuda yalnız değilsin ayrıca evet kerem konuşmasından sonra bağırıyordu 'ne oldu kii' dedik biz kuzenle ama o bağırıyorsa vardır bi' bildiği.... |
||
|
||
ya öyle demeyin başka bir hava vermiş
|
||
|
||
| evet dun aksam ızledım superdı haketmıslerdı odulu almaya | ||
|
||
| eve kim geldiyse onların telefonlarından attım oyları kendi telefonumdan ne kadar gönderdiğimi hatırlamıyorum bile çok sevindim ödülü aldıkları için aslında geçen sene de almaları gerekiyordu insanların aklı başına gelmiş demekki hayat lay lay lom şarkılarla bebeklerin grubuyla geçmez harun herzamanki gibi çok şekerdi keremde hepsi... keremin konuşması süperdi herşeyiyle muhtesemdi | ||
|
||
| kerem abinin konuşmasında en çok dikkatimi çeken bu ülkenin mahallelerinde hala bir kaç deli var anlamına gelen sözleri ve bundan mutlu olduklarını belli etmesi
|
||
|
||
| evet gece süperdi ve mor ve ötesinin de hak etiyi ödülü alması geceyi daha çok güzelkıldı artık bence gelecege bakmalı yeni ödüller için yarısmalıyız | ||
|
||
| Ödül törenini açık konuşmak gerekirse hiç beğenmedim..Özellikle ses düzeni berbattı.. Daha dk 1 gol 1 Şebnem şarkısını söylerken gösterdi kendini bu olumsuzluk.. Ama ben Şebo'nun performansında bi düşüklük sezmedim. ( yine mükemmeldi )Şebnem Ferah, Gripin & Emre Aydın adına çok sevindim :] ama keşke Gripin & Emre Aydın ses düzeninin azizliğine uğramasaydı da gerçek performanslarını ağız tadıyla izleyebilseydik.. ( olsun sırf sesleri yeter :] ) Geleliimm morlaraaa ![]() Adım kadar emindim bu ödülü alacaklarına..Programı o kadar sabırla izleme sebebim de bundan kaynaklanıyor olsa gerek " Kendilerine eurovisionda " lafını duyduğum an zıpladım yerimden Sanırım Şebnem Dönmez de çok sevinmiş olacak ki o da bi sevinç kahkahası patlattı o an Ödülü almaya kalktıkları andan tutalım, sahneye çıkışları, etrafa saçtıkları o sıcak gülüşlerinin ardındaki pozitif elektrik mükemmeldi kısaca *-* Birbirlerine öncelik vermeleri çok ama çok hoşuma gitti..herkesten önce birbirlerine saygıları var =) O müthiş konuşmaya gelince..Konuşmanın başındaki ağız açık, ekranla bütünleşmiş olan halim konuşmanın sonundaki " Bizler gibi insanların karşısına çıkıp da ' akıllı olun akıllı ( parmağa dikkat ) diye dayılananlara karşı çıkıcak olan en az bir deli bu ülkenin her mahallesinde hala yaşıyor " cümlesiyle beraber tüylerimin diken diken olmasıyla sonuçlanmıştır Konuşmanın sonundaki " yeaa " sesinin Kerem abiden geldiğini anlamamıştım az önce izlediğim zaman gördüm Harun abinin boynundakine bir anlam veremedim ama onda da bi'şey arıyorum ben Ayy neyse çok konuştum
|
||
|
||
süperdi ya..bayıldım dün akşam tv nin içine düştüm resmen kerem kabadayı konuşurken ve öyle laflar söyledi ki çözmek için 10 dakika düşündüm ne demek istedi acaba diye sanırım ödülü almayı beklemiyorlardı şaşırdılar harun abinin boynundaki şeyin anlamını çözememiş olmakla birlikte pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim açıkçası.. ![]() başta sahneye çıktıklarında kerem k. abi ile harun abi birbirlerine baktılar harun abi sen konuş dercesine bi hareket yaptı kerem abiye sonra kerem abi sen der gibi kafasını oynattı sonra harun abi olmaz sen der gibi yaptı ve kerem kabadayı konuştu ![]() ben bir kere daha hayran kaldım kerem kabadayı'ya..o sözlerden sonra..zekası müthiş..o sözler herkesten bir anda çıkmaz ya..şahsen o sözler bana söylenmiş olsaydı..bi durur düşünürdüm.. ![]() ayrıca izliyemeyip radyodan dinliyen biri olarak videoyu ekleyen arkadaşa çok teşekkürler ![]() son olarakta mor ve ötesini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum
|
||
|
||
süperdi ya..bayıldım dün akşam tv nin içine düştüm resmen kerem kabadayı konuşurken ve öyle laflar söyledi ki çözmek için 10 dakika düşündüm ne demek istedi acaba diye sanırım ödülü almayı beklemiyorlardı şaşırdılar harun abinin boynundaki şeyin anlamını çözememiş olmakla birlikte pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim açıkçası.. ![]() başta sahneye çıktıklarında kerem k. abi ile harun abi birbirlerine baktılar harun abi sen konuş dercesine bi hareket yaptı kerem abiye sonra kerem abi sen der gibi kafasını oynattı sonra harun abi olmaz sen der gibi yaptı ve kerem kabadayı konuştu ![]() ben bir kere daha hayran kaldım kerem kabadayı'ya..o sözlerden sonra..zekası müthiş..o sözler herkesten bir anda çıkmaz ya..şahsen o sözler bana söylenmiş olsaydı..bi durur düşünürdüm.. ![]() ayrıca izliyemeyip radyodan dinliyen biri olarak videoyu ekleyen arkadaşa çok teşekkürler ![]() son olarakta mor ve ötesini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum ![]() Bence yan koltukta oturan 4 kız daha çok şaşırdı Gerçi ben 'hepsi'ni göremedim ama
|
||