mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Haberler ve Duyurular

Konu: Powertürk Müzik Ödülleri 2008'i mor ve ötesi kazandı!!!

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [ 19 ] 20 21 22 23 24 25 26 27 28

muse_ES 20.02.2008 12:55:09
bazılarının morardığı bir ödül oldu ;Dbekliyorduk zaten hepimiz bunu=)dün o kadar izlicem izlicem dedim ama her zmanki gibi unuttum video koyan arkadaşada çoook tesekkürler=)

rumeysa 20.02.2008 12:56:00
ben izleyememistim ama youtubeda vidyosunu buldum ve hemen izledim.. Grin
aman Allahim o nasil bir konusmadir öyle.. Shocked Shocked agzim acik kaldi ya.. kerem abi nasil döktürmüs öyle.. Shocked
ödüle gelincede.. hakettik.. Smiley

rumeysa 20.02.2008 13:01:15
zekası müthiş..o sözler herkesten bir anda çıkmaz ya..şahsen o sözler bana söylenmiş olsaydı..bi durur düşünürdüm.. Grin

o sözlerin bir anda ciktigini nerden biliyorsun ki.. Grin
bastan düsünmüs olabilir ne diyicegini ama bu harika bir konusma oldugunu tabi degistirmez.. Grin

özge zelal 20.02.2008 13:06:31
zekası müthiş..o sözler herkesten bir anda çıkmaz ya..şahsen o sözler bana söylenmiş olsaydı..bi durur düşünürdüm.. Grin

bastan düsünmüs olabilir ne diyicegini ama bu harika bir konusma oldugunu tabi degistirmez.. Grin
bana da düşünmüş gibi geldi gerçi almayı beklemedikleri için şaşırdıklarını düşünmüştüm ama o kadar net,kararlı,ve duraksamadan hızlıca konuştuki bir an ezberleyip mi gelmiş acaba dedim Tongue not:sözleri gerçekten mükemmel tabi anlamaya çalışanlar için Smiley

kaygusuz 20.02.2008 13:21:12
hepsi mi? onlarda kim...

D.Y.S 20.02.2008 13:32:15
 Grin ben izledim süperdi yahu dün gece programı..bazı yerlerde kanalları zapladım,mesela diğer şarkıcılar ödül alırken,en iyi grup ödülünde hemen son ses açtım televizyonu veee mor ve ötesi diyince zaten bi çığlık Cheesy yok canım o kadar da değil yani  Grin

nixie 20.02.2008 13:33:26
Sözler bir anda da çıksa...
Düşünülerekte çıksa...
Onları bu şekilde söylemek bir zeka gerektirir..Ve bu zekada mvö de var..Keremle harunun konuşması bunun göstergesi..

Bu sözleri [ anlamak istemeyen ! ] lere hala geri kafalılıkta ısrar edenlere o konuşma (çok özür dilerim kaba tabirle) KaPaK oLSun..  Grin
Deli'nin anlamını açıklamaları çok ama çok iyi oldu.  Wink

'Hepsi' için birşey söylemeyeceğim kendi dallarında başarılılıar Allah için..
En iyi pop grup falan olabilirler ama 'GruP' dedin mi...Tabikide orda MVÖ  Grin
Ben Gripini Emreyi de severim ama onların diğer dallarda ödül alması için oy verdim..
En iyi GruP adı Mvö'ye AiT... Cheesy  Wink

merve_mor 20.02.2008 13:48:33

ya canım sanmam böyle birşey olacağını.oturuup abi kazanırsak şöyle şöyle diyelim bak mı diyecekler kendi aralarında  Undecided
üstelik kimin konuşacağı bile belli değildi harun abi ve kerem k. abi arasındaki işaretleşmelere dikkat edin yani Grin

beroş 20.02.2008 13:55:10
Çok mutluyum :DKerem abi çok güzel bi konuşma yaptı ve dedi ki:''Bizler gibi insanların karşısına çıkıpta akıllı olun akıllı diye dayılananlara karşı çıkıcak olan en az bir deli bu Ülkenin her mahallesinde yaşıyo''Kerem abiyi ayakta alkışladım ;)Bizde onları destekleyen delilerden biriyiz Cheesy Ödül alsalarda,almasalarda onların yeri benim için hep aynı Wink

nixie 20.02.2008 14:06:57
Çok mutluyum :DKerem abi çok güzel bi konuşma yaptı ve dedi ki:''Bizler gibi insanların karşısına çıkıpta akıllı olun akıllı diye dayılananlara karşı çıkıcak olan en az bir deli bu Ülkenin her mahallesinde yaşıyo''Kerem abiyi ayakta alkışladım ;)Bizde onları destekleyen delilerden biriyiz Cheesy Ödül alsalarda,almasalarda onların yeri benim için hep aynı Wink

Aynen.
Benim içinde öyle ...  Wink  Wink

_Punx_ 20.02.2008 14:09:57
Bende çok sevindim . Ödülü  Mor ve Ötesi gibi kaliteli bir grup almasına hiç şaşırdım . Ayrıca Kerem Kabadayı'nın konuşması gerçekten çok etkileyiciydi.

beroş 20.02.2008 14:13:05
''Hepsi''grubunun  morali çokk bozuktu.Özellikle Cemre ablanın ;DHerşey ödül değil bence.Mor ve Ötesi o ödülü almasaydıda benim için hiç farketmezdi.Yerleri benim için her zaman aynı Smiley       Ama aldıkları içinde ayrı mutlu oldum:)

...zynp... 20.02.2008 14:23:31
kesinlikle hakedilen bir ödüldü şaşırmaya zaten gerek bile yok:)
alınan ödülden çok kerem ve harun abiler tarafından verilen mesajlar dikkat çekti
eğer dikkat edersek söyledikleri sözlerden sonra alınan alkış ödül aldıklarında aldıkları alkıştan fazla;) yine süperdiniz gece farkettim ki beklediğim an mor ve ötesinin  ve de şebnem ferah ın ödül aldığı anlarmış:)
bence sloganımız ''hepimiz deliyiz'' olsun Smiley

nisanur 20.02.2008 14:30:41
''hepimiz deliyiz'' guzel slogan

boyle delılıge can kurban  Cheesy

nixie 20.02.2008 14:33:46
''Hepsi''grubunun  morali çokk bozuktu.Özellikle Cemre ablanın ;DHerşey ödül değil bence.Mor ve Ötesi o ödülü almasaydıda benim için hiç farketmezdi.Yerleri benim için her zaman aynı Smiley       Ama aldıkları içinde ayrı mutlu oldum:)
Evet almasaydılarda onlar bizim için 1 numaraydı.
Hepsiyi görmedim.Neden bozuluyolarki yaa.onlarda kendi alanlarında tekler işte.
amann nese mvö aldı ve o muhteşem konuşma gerçekleşti yaa  Cheesy  Cheesy  süperdii  Kiss

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [ 19 ] 20 21 22 23 24 25 26 27 28