|
||
| harun abi konusmaya baslarken elindeki ödülü burak abiye veriyor.. oda merakli merakli ödülü kurcaliyor..
|
||
|
||
hehe morlarımız kazandı.zaten belli olan bir şeydi.harun abi ve kerem abi harika konuştular.özellikle kerem abinin her mahallede bir deli vardır dedi.o lafa bittim.yine farklarını ortaya koydular.bir de harun abinin fularına bittim.
|
||
|
||
harun abi konusmaya baslarken elindeki ödülü burak abiye veriyor.. oda merakli merakli ödülü kurcaliyor.. ![]() öylemi ben farketmedim orayı ![]() ışıklıymış ya ondandır
|
||
|
||
| ben artık onların eurovisiona neden katıldıklarını,alacakları sonucu pek umursamıyorum diyebilirim.tepkiliydim kendi görüşlerinin tamamen zıttı bi yarışmaya katılıyor olmalarına.ama keremin dünkü konuşmasından sonra bu grubu müziklerinden sonra sevme nedenimi bir kez daha hatırlamış oldum.umarım bunu eurovisionda da yansıtabilecek bi şeyler yapabilirler.ne de olsa siyasi bir arena orası.mor ve ötesinin müziği dışında kişiliklerinin de ne kadar sağlam olduğunu görsün tüm dünya.tekrar morları ve de bunda payı olan sizleri de bu ödül için kutluyorum arkadaşlar | ||
|
||
mor ve ötesi zaten 1 numara bunu hepimiz biliyoruz illa birilerinin sen ıyısın al bu odul senın demlerıne gerek yok ama mutluyuz kı hak ettıklerı odulu aldılar yarısmada alacakları derecede zaten onemlı degıl oraya gıtmelerının sebebı daha baska seyler dıye dusunuyorum |
||
|
||
hepsi çok bozulmuş zuhahahahahah hepside kim??
|
||
|
||
'hepimiz deliyiz ' harbiden çok hoş oylarımız o güzel konuşmaları duymamızı sağladı tüm delilere teşekkürler
|
||
|
||
mor ve ötesi zaten 1 numara bunu hepimiz biliyoruz illa birilerinin sen ıyısın al bu odul senın demlerıne gerek yok ama mutluyuz kı hak ettıklerı odulu aldılar Evet bncede başka birşey yarısmada alacakları derecede zaten onemlı degıl oraya gıtmelerının sebebı daha baska seyler dıye dusunuyorum ![]() Zaten o yarışma tamamen bir müzik yarışması değil.. Oylar müziğe verilmiyor maalesef.. Ama inşallah insanlar kaliteyi anlarlar,doğruyu sezerler de mvö iyi bir derece alır ![]() Almasa da sorun değil ! Çünkü eurovısıon şarkımız deli sayesinde keremin ve harunun dün geceki konuşmasının bile olması süperdii ![]() En azından bu konuşma oldu ya, O YeTeR !..
|
||
|
||
başka kim kazanacaktı ki yani hepsi mi pöff
|
||
|
||
powertük'ün 2008 müzik ödüllerinde mor ve ötesi "en iyi grup" dalında aday.
adaylar: mor ve ötesi gripin pinhani hepsi oy vermek için: www.powerturkmuzikodulleri.com oylama hizmeti ücretsizdir... 19 Şubat Salı 22:30'da Fox Tv'den canlı yayınla izleyebilirsiniz... ödülü mor ve ötesi kazandı.. [/quote iste müzik kazandii !!! |
||
|
||
mükemmel konuştular...bu ödülü almalarına da hiç şaşırmadım..kazanacakları belliyi bence...ama tabi izlerken çok mutlu oldum...gurur duydum kendimle...
|
||
|
||
yaa ben bu programı kacırdım bı tekrarı falan yok mudur?
|
||
|
||
yaa ben bu programı kacırdım bı tekrarı falan yok mudur? ![]() Hemen Yazıyım ![]() Tarih: 24 Şubat ( Pazar ) Saat: 20:00 Kanal: Powertürk Program: Powertürk Müzik Ödülleri ( TeKRaRı ) ---------------------- Tarih: 19 Şubat ( Salı ) Saat: 22:30 Kanal: Fox Program: Powertürk Müzik Ödülleri ( CaNLı ) |
||
|
||
| ARKADASLAR BEN O KONUSMAY NEREDE BULABILIRIM : |
||
|
||
youtube ' a morveötesi powerturk muzık odulleri yaz cıkıyo link koymaya üşendim
|
||