|
||
Ben hepsiyle mor ve ötesi birinciliğe oynar diye düşünüyorum gripinde iş yok..pinhani de öyle
|
||
|
||
| mordaşlar geçen seneyi unutmayım... kim kazanmıştıı... MOR VE ÖTESİ yle yan yana bile gelmesi imkansız gruplar gerçi grup demek ne kadar doğru bilmem ama... arkalarındaki destekle ödülleri topluyor... birde yetmezmiş gibi bu haksız kazançla övünüyorlar... elbette biz MOR VE ÖTESİ ni hiç bir zaman yalnız bırakmayacağız ... fakat bu yılda DİĞER lerinin kazanması benim için süpriz olmaz... | ||
|
||
ben kendi numaramı ezbere bilmiyorum ya ![]() annemin telefonunu aradım..ilginç bi numaram varmış..yolladım hemen geldi onay kodu..tanıdığım herkesin numarasını kullanmayı düşünüyorum..bu sene alacağız bu ödülü ![]() sendemi kendi numarasını bilmeyenlerdensin bende bilmiyorum
|
||
|
||
Bende kullandım oyumu.Geçen yıl Hepsi kazanmıştı ve sinir olmuştum Neyse umarım en iyi kadın sanatçı Şebo olur Bu kez temenim Mor ve Ötesi'nin birinci olması...
|
||
|
||
inanmıyorum ya hepsi ile mor ve ötesini aynı grupta yarıştırıyorlar.kesinlikle mor ve ötesi birinci...
|
||
|
||
inanmıyorum ya hepsi evet haklısınız aslında pop ve rock grupları olarak ayrılmalı örneğin kral tv müzil idüllerini organizasyon olarak pek takdir etmesem bile orada pop ve rock müzisyenleri için ayrı gruplandırmalar vardı
ile mor ve ötesini aynı grupta yarıştırıyorlar.kesinlikle mor ve ötesi birinci... ![]() |
||
|
||
ben kendi numaramı ezbere bilmiyorum ya ![]() annemin telefonunu aradım..ilginç bi numaram varmış..yolladım hemen geldi onay kodu..tanıdığım herkesin numarasını kullanmayı düşünüyorum..bu sene alacağız bu ödülü ![]() sendemi kendi numarasını bilmeyenlerdensin bende bilmiyorum ![]() nasıl tutarım aklımda ya
|
||
|
||
Biz kazanıcazzzz
|
||
|
||
bende oy kullandım morlarımız yenecek!!!
|
||
|
||
bende katıldım oylamaya..geçen seneden biraz daha iyi geldi bana adaylar..valla şu hepsinden de bir kurtulamadık ya
|
||
|
||
hemen yolladım tabi oyu bence de geçen senekinden çok daha iyi adaylar...tabi hepsi hariç
|
||
|
||
oh be sonunda oy atabildim.farklı numaralardan da kullanacağım.
|
||
|
||
sonunda bende oy kullanabildim
|
||
|
||
| çok güzel bir uygulama seçmiş powerturk. mor ve ötesinin birinciliği sürpriz olmayacaktır. | ||
|
||
tüm aileden oy atıyorum birinciliği hakediyoruz ve alacağız
|
||