|
||
| evet adalet yerini buldu...en iyisi mor ve ötesi ! | ||
|
||
| ya ben düşünüyorum da bu ödül töreninde bile heyecandan öldüm açıkcası..eurovision da yaşamam heralde.. Dün akşam bende aynı durumdaydım gerçi alicağımızdan emindim ama insan gene de heycanlanıyor ![]() ..Eurovision u düşünemiyorum
|
||
|
||
| Kerem abi ödülü aldıktan sonra çok güzel konuştu: "Her mahallede bir deli vardır"
|
||
|
||
| ya ben izleyemedim tekrarı yada youtubeda var mıdır acaba | ||
|
||
ya ben dünn tamamen unutmuşum ödül törenini..gece 12.30 açtımm mor ve ötesinin ödülünü göremedimm ya...ama kazanmışlarr yaa sevindimm valla
|
||
|
||
arkadaşlar forum ismi verilmedi diye neden bu kadar içerlediniz anlamadım orda " bizi dinleyen herkese teşekkürler " denildi....Forumlarda neden bu var anlamam sadece Siz mi yolladınız bu sms'leri... bu forumdan bii haber olan ama en az sizin kadar bu grupla ilgilenen bi çok insan var emin olun
|
||
|
||
| kesinlikle sonuçta biz bunu karşılık olarak yapmıyoruz grubumuzu sevdiğimiz için bence isim söylenmiş söylenmemiş önemli değil... | ||
|
||
ya ben izleyemedim tekrarı yada youtubeda var mıdır acaba tekrarı ve youtube linki. Tarih: 24 Şubat ( Pazar ) Saat: 20:00 Kanal: Powertürk Program: Powertürk Müzik Ödülleri ( TeKRaRı ) ---------------------- Tarih: 19 Şubat ( Salı ) Saat: 22:30 Kanal: Fox Program: Powertürk Müzik Ödülleri ( CaNLı ) http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,19389.msg155241/topicseen.html#msg155241
burdan izleyebilirsiniz |
||
|
||
heee tamam nixie teşekkürler tekrar olacağını unutmuşum
|
||
|
||
heee tamam nixie teşekkürler tekrar olacağını unutmuşum ![]() Rica ederim.
|
||
|
||
Arkadaşlar ben şu noktaya üzüldüm açıkcası Emre Aydın konuşmasında ben bu ödülü emreaydın.org fanları sayesinde aldım dedi. Ama Mvö grubundan kimse forumumuzdan bahsetmedi bile.. Kesinlikle bende orda formumuzun ismini duymayı çok isterdim çokta güzel ve yerinde olurdu ama ne yapalım
|
||
|
||
| mor ve ötesi POWERTURK Müzik Ödülleri'nde 'EN İYİ GRUP' seçildi! 19 Şubat Salı gecesi İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen Powerturk Müzik Ödülleri 2008 gecesinde mor ve ötesi 'En İyi Grup' ödülünü aldı. mor ve ötesi'ni internet üzerinden yapılan oylamada destekleyen herkese teşekkür ederiz. mor ve ötesi resmi sitesinde yazıyor. fanın ismi geçmiyor ama teşekkür var. |
||
|
||
| Yani ben sadece bizim forumumuzdan bahsetmedi diye demiyorum. Emre Aydının konuşmasını bitirip kürsüden inip daha sonra sırf hayranlarına teşekkür etmek için yeniden konuşması içime işledi.. Birsürü fan sitesi var emre aydının fakat o emreaydın.org dedi.. Yani bunlar ufak şeyler bizim oylarımız zaten karşılıksız (ki olmasa burada işimiz ne!) ama insan bazen böyle şeyleri görünce tuhaf oluyor.. |
||
|
||
emre aydin hep tesekkür ediyor fan sitesine hic eksik birakmiyor o tesekkürünü ona da hayranim ![]() harunun sali cok komikti bence )) niye takmis anlayamadim ama eglenceliydi ![]() kerem abinin dinleyicilerimize tesekkürler kisminida daha demin duydum ama burayi biliyorlarsa bi kücük tesekkür edebilirlerdi hani konusma firsati bulmusken.. dün gece aciklandiginda havaya zipladim gripin alir diyordum cünkü diger iki ödülüde almislardi felan bi bagirdim babam uyordu yanimda ne ne noluyo gibisinden bi sordu yok bisi uyu dedim ama süperdi dün gece nerdeyse agliyordum sevincten eurovisionda artik hastanelik olurum kesin ))) tebrikler mor ve ötesi'm daha nice ödüllere hak ediyorsunuz her yönünüzle (bidahaki sefer bize tesekkürü unutmayin lütfen ya tmm karsiliksiz felan ama yinede kötü oldum hani biraz icime koydu )
|
||
|
||
| Arkadaşlar bir isim bu kadar önemli mi? Tamam sizide anlıyorum adınızı duymak istiyorsunuz şu site diye ama onlar dinleyicilerimiz derken zaten sizden bahsediyorlar. Forum dışındaki dinleyicilerde var.Ama onlar (mvö) dünyadan uzak değiller sonuçta.. Bu forumdan haberleri vardır. Zaten biri söylemişti yanlış hatırlamıyorsam Kerem üye olmuş.. Diğer üyelerde bazen girip bakıyorlarmış..Bu bile yeterli değil mi? İsim konusunu bu kadar takıp üzülmeyin bence... Unutmayın onlar sizden haberdar ve sizden bahsediyorlar...
|
||