|
||
ya hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama kerem bir ara "neler oluyor"dedi..onu ne için söyledi?ben çözemedim de..
|
||
|
||
salondan bir ses geldi ama bende çözemedim heralde iyi bi şeydi
|
||
|
||
| evet salondan gelen bir sese dedi heralde | ||
|
||
| rainbow'un yaptığı uyarıyı dikkate almanızı tekrar öneriyorum arkadaşlar. konuyla alakasız mevzular gereksiz ve saçmasapan uzatılmış ve mesajlar silinmiştir...tekrarı halinde üye isimlerine uyarı mesajı gönderilecektir... | ||
|
||
| En İyi Grup ödülünü MFÖ adına geceye katılan Fuat Güner, Mor ve Ötesi grubuna verdi. Güner ödülü Mor ve Ötesi grubuna sunarken, "Bu ödülü size şerefle ve gururla veriyorum" diye konuştu. Grup üyeleri ise yaptıkları teşekkür konuşmasında, "hala aklımızı ve neşemizi kaybetmedik. Bizlerin karşısına geçip 'Akıllı ol' diye seslenenlere hitaben her mahallede hala bir deli olduğunu söylemek istiyoruz" dedi. habertürk. |
||
|
||
ya hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama kerem bir ara "neler oluyor"dedi..onu ne için söyledi?ben çözemedim de.. ![]() bence alkış gelmediğinden dolayıydı adam tesekkür ediyor kimse alkışlamıyor
|
||
|
||
arkadaşlar forum ismi verilmedi diye neden bu kadar içerlediniz anlamadım orda " bizi dinleyen herkese teşekkürler " denildi....Forumlarda neden bu var anlamam sadece Siz mi yolladınız bu sms'leri... bu forumdan bii haber olan ama en az sizin kadar bu grupla ilgilenen bi çok insan var emin olun katılıyorum.ben de onlardan biriyim.yarışma günü üye oldum forumunuza(forumumuza da diyebilirim herhalde ![]() ).sonuna kadar destekledim onları.söyleyeceklerinin en güzelini söylediler.illa forumun adını vermelerine gerek yokki.ayrıca sonradan teşekkür etmişler.
|
||
|
||
| bence hakettiler ve kazandılar.özellikle kerem in konuşması harikaydı... | ||
|
||
agliycaktim nerdeyse ödülü aldiklarinda cok sevindim ya şarkının yarışmasını kazandıklarında ne yapacaksın acaba P)helal olsun morlarimiza hak ettiler ve müthis konustular her zamanki gibi kerem abi süperdi ya)) mor ve ötesi farki ![]() |
||
|
||
artık kusacağım ama kendime engel olamıyorum..defalarca dinlemek geliyor içimden ya...valla bi' milyon kere daha izlerim artık bunu o ne konuşmaydı ya....'akıllı olun akıllı' ve 'yeahhh' değişi dilimden düşürmedim sınıfta bi2 görseniz
|
||
|
||
agliycaktim nerdeyse ödülü aldiklarinda cok sevindim ya şarkının yarışmasını kazandıklarında ne yapacaksın acaba P)helal olsun morlarimiza hak ettiler ve müthis konustular her zamanki gibi kerem abi süperdi ya)) mor ve ötesi farki ![]() |
||
|
||
bu arada resmi siteden tesekkür iletilmis cok sagolsunlar
|
||
|
||
| yarışmayı kazanamasalar ağlarlar mı merak içindeyimçok [/quote] onların ağlayacaklarını sanmam ama ben kesin ağlarım
|
||
|
||
arkadaşlar bence mutlaka gelip teşekkür eden biri olacaktır.ben buna inanıyorum. ya bende buna inanmak istiyorum burak..bu arada üye listesinde kerem özyeğen var arkadaşlar buldum onu ..ben baktım ama bulamadım ![]() |
||
|
||
kazanacaklarından şüphem yoktu zaten ![]() söyleyin bana var mı onlardan daha iyi bir grup bu ülkede? ![]() bu kalitede bu seviyede bu düşüncede harika insanlar tüm güzel şeyleri hak ederler tebrikler ![]() bu bize teşekkür meselesine de takılmayın zaten onlar tüm sevenlerinin farkındalar ve değerini biliyolar.teşekkür de ettiler yani! |
||