|
||
"SAPIK BİR KLİP OLACAK" Kargo ekibi, Aslı ve 'Deli'nin klibini çekecek yönetmen Ezel Akay tanıtımda ilk gözüme çarpan isimler. Hemen Ezel Akay'ın yanına gidiyorum. Kendisi bu konuda konuşmak istemese de bir iki cümle alıyorum ağzından... "Nasıl bir klip çekmeyi düşünüyorsunuz?" Gülerek "Sapık bir klip olacak" diyor. Herhalde benimle dalga geçiyor..."Anlamadım, sapık mı? Nasıl yani?" Şu cevabı veriyor Akay: Mor ve Ötesi'ni Eurovision'a seçmek nasıl sapıklıksa, benim klibim de öyle sapık olacak... Klibin etnik kokulu olmasını istiyor Ezel Akay ve Türk dünyasıyla rock dünyasını birleştireceğini söylüyor. "Ama şimdilik bu kadar bilgi yeter" buyuruyor. Bize de merakla klibi beklemek düşüyor. ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
"SAPIK BİR KLİP OLACAK" Kargo ekibi, Aslı ve 'Deli'nin klibini çekecek yönetmen Ezel Akay tanıtımda ilk gözüme çarpan isimler. Hemen Ezel Akay'ın yanına gidiyorum. Kendisi bu konuda konuşmak istemese de bir iki cümle alıyorum ağzından... "Nasıl bir klip çekmeyi düşünüyorsunuz?" Gülerek "Sapık bir klip olacak" diyor. Herhalde benimle dalga geçiyor..."Anlamadım, sapık mı? Nasıl yani?" Şu cevabı veriyor Akay: Mor ve Ötesi'ni Eurovision'a seçmek nasıl sapıklıksa, benim klibim de öyle sapık olacak... Klibin etnik kokulu olmasını istiyor Ezel Akay ve Türk dünyasıyla rock dünyasını birleştireceğini söylüyor. "Ama şimdilik bu kadar bilgi yeter" buyuruyor. Bize de merakla klibi beklemek düşüyor. ![]() ![]() ![]() ... bu sene eruvisionda neler görüyoruz çok şaşırıyorum bakalım klip nasıl olacak
|
||
|
||
resimler için saol ben birinci resimi çok beğendim.Özellikle Burak abinin suçlu bir çocuk gibi duruşu var. daha çok asker gibi durmuş...rahatttt
|
||
|
||
ödülün ertesi günü powerturk fm mor ve ötesi'yle kısa bir röportaj yapmış.rastgele duydum,dinledim."eurovision öncesi bu büyük destek oldu bize,fanlarımıza buradan teşekkür ederiz ",dedi harun abi. rica ederiz harun abi
|
||
|
||
| Sonuna kadar destekçiniziz:)Eurovisionuda kazanıcazzzz!!! | ||
|
||
Abilerime hep destek,tam destek ![]() Her zaman arkalarındayız,zaten bu ödülü hakediyorlardı. |
||
|
||
Sonuna kadar bu ödülü hak ettiler. Ben de oy verdim ve kazandıkların çok sevindim
|
||
|
||
| ödül layığını buldu gerçekten çok mutlu oldum.Kerem Kabadayı ve Harun Tekin kısa ama öz konuşmalarıyla bana göre o sığ geceyi derinleştirdiler. | ||
|
||
| hakettigimiz birşeyi almak gurur veriyor bana. | ||
|
||
| hakketigimiz bi katagori kazndıgımız için cok mutluyum | ||
|
||
mvö nün kazanıcağı belliydi zaten!!
|
||
|
||
| ÖDÜLÜ MOR VE ÖTESİNİN KAZANDIĞINI DUYDUM VE ÇOK SEVİNDİM.EUROVİSİON İÇİN İYİ MORAL OLDU.İNŞ EUROVİSİONUDA KAZANIRLAR.Bİ DE POWER TÜRK MÜZİK ÖDÜLLERİ TEKRAR YAYINLANACAK MI? | ||
|
||
| gerçekten hakkettiler ödülü.zaten ödül bahane onların oraya çıkıp o anlamlı,mantıklı konuşmalarını dinlemek izlemek gerçekten çok güzeldi.(kerem abiye bir kez daha hayran kaldım).sözlerini yerlerine ulaşmıştır umarım.ayrıca mor ve ötesini neden çok sevdiğimi bir kez daha anlamış oldum. süper oldukalrını söylemeye gerek yok. farklarını her zaman ortaya koyuyorlar.iyiki varsınız. harun abiye fları çok yakışmış bunuda söylemek lazım. ![]() "HEPİMİZ DELİYİZ" |
||
|
||
| tekrarı bugün saat 8 de powertürk'te | ||
|
||
röp.ları falan kesin bu akşam yayınlarlar..kaydedin bari ya..
|
||