|
||
hak ediyorlardı ve baştan belliydi zaten...
|
||
|
||
ya ben bişiyi anlyamadım kerem konuşurken bi ses oldu ne dediler anlayan var mı?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ??
|
||
|
||
ya ben bişiyi anlyamadım kerem konuşurken bi ses oldu ne dediler anlayan var mı? yeah mı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ??
|
||
|
||
yeah mı dedilEr ??
|
||
|
||
evet kerem abi salona bağırarak güzel bir hareket çekmiş oldu...
|
||
|
||
evet kerem abi salona bağırarak güzel bir hareket çekmiş oldu... ![]() evet şimdi gayet dikkatli bi şekilde dinlediğime inanıyorum. yiehh demiş.
|
||
|
||
| İlk defa bir hakkeden kazandı.Bu sefer gene hepsi alır diye bekliyordum.Geçen seneki isimler o kadar güzeldi ki... Gayet normal bir şekilde izliyordum ödülleri, sonra en iyi grup dalına geçti ve MVÖ'nün kazandığını söyledi.Sevinçten direk kalktım kendi kendime ''hele şükür yaa'' dedim. Mfö'nün Fuat'ıda hakkeden kazandı gibilerinden bir$ey söyledi. Ödülü Mfö'den almalarıda ayrı bir güzellik...(= Tebrik ederiz |
||
|
||
İlk defa bir hakkeden kazandı.Bu sefer gene hepsi alır diye bekliyordum.Geçen seneki isimler o kadar güzeldi ki... Gayet normal bir $ekilde izliyordum ödülleri, sonra en iyi grup dalına geçti ve MVÖ'nün kazandığını söyledi.Sevinçten direk kalktım kendi kendime ''hele $ükür yaa'' dedim. Mfö'nün Fuat'ıda hakkeden kazandı gibilerinden bir$ey söyledi. Ödülü Mfö'den almalarıda ayrı bir güzellik...(= Tebrik ederiz herşey iyi hoşda şu ''hele $ükür'ü'' nasıl dedin? merak ettim. |
||
|
||
İlk defa bir hakkeden kazandı.Bu sefer gene hepsi alır diye bekliyordum.Geçen seneki isimler o kadar güzeldi ki... Gayet normal bir $ekilde izliyordum ödülleri, sonra en iyi grup dalına geçti ve MVÖ'nün kazandığını söyledi.Sevinçten direk kalktım kendi kendime ''hele $ükür yaa'' dedim. Mfö'nün Fuat'ıda hakkeden kazandı gibilerinden bir$ey söyledi. Ödülü Mfö'den almalarıda ayrı bir güzellik...(= Tebrik ederiz herşey iyi hoşda şu ''hele $ükür'ü'' nasıl dedin? merak ettim. Burakcım bizim gözümüzden kaçmış düzeltiriz hemen.. |
||
|
||
| ya ben "yeah" ı demiyorum.hani bi ses oldu kerem "neler oluyor?" dedi yaa orda birileri bişiler dedi sanki onu anlyamadım. | ||
|
||
| hala bunun sevincinin etkisindeyim.harika bir konuşma ve ödül layık oldugu yere gitti. | ||
|
||
hala bunun sevincinin etkisindeyim.harika bir konuşma ve ödül layık oldugu yere gitti. kesinlikle! olması gerek oldu ve morlarımız ödülü aldı kerem'in konuşması muhteşemdi hala açıp açıp izliyorum morlarımız iyiki var ya
|
||
|
||
| MVÖ hak almayacakta Ödülü kim alacakki? MVÖ Bir numara!! | ||
|
||
Böyle ödüller hak ettikleri yere gidince daha bi güzel oluyo, hakeden Mor ve Ötesi olunca ikiye katlanıyo tabi, tebrikler...
|
||
|
||
| helal olsun ya..çok hak ederek aldıkları bir ödüldü bence..ayrıca kerem'in de harun'un da konuşması mükemmeldi gerçekten..ve de bu eurovizyon öncesi iyi moral oldu onlara =) | ||