|
||
| verdim oyumu bende.. emre aydına da oy lütfen.....
|
||
|
||
ne kadar saçma insanları koymuşlar oylamaya elif turan da kim ya yeni yeni saçmalıklar....
|
||
|
||
tesekürler rainbow abla(tugce yani^^) paylasitign icin, bizimkilere oy attim ![]() ya aysel yurt disindan nasil oy atiyorsun.. yani cep numarani yazarken yasadigin ülkenin kodu lazim mi..
|
||
|
||
mor ve ötesi alsın tabiki..umarım mvö alır geçen sene hepsi almıştı ..
|
||
|
||
| alıcaz alıcaz tabi ki de. her zaman ki gibi yine kalite belli olacak! | ||
|
||
| geçen sene hepsi almıştı ama kalite mi dedin??? neyse ben de oy kullandım ama hayırlısı bakalım iyi olan kazansın diyeceğim o zaman mvö almalı da geçen sene ki neydi ya aday bile değillerdi :S |
||
|
||
ben de kullandım bakalım nolcak mvö almalıııı.... herkes oy kullansııın!!..
|
||
|
||
| MOR VE ÖTESİ HEM POWER TÜRK MÜZİK ÖDÜLLERİNİ KAZANACAK HEM EUROVİSİONDA 1. OLUP DÜNYAYI SALLAYACAK İNŞ.BUNDAN ADIM GİBİ EMİNİM | ||
|
||
| keşke sonuçlar gözükse. ben birkaç defa bilmediğim numaralara da attım. umarım kızmamışlardır. | ||
|
||
of ya hem kendi telefonumdan hem babamın hem de annemin telefonundan oy kullandım.evde telefon bitti ya daha da kullanamıyorum.keşke ev telefonundan da oy kullanılsa
|
||
|
||
oyumu tabiki de dinlemekten zevk aldığım mor ve ötesine verdim.Hak eden(yani mor ve ötesi)kazanacaktır.Haberiniz için teşekkürler
|
||
|
||
| herkesin biraz daha destek olması durumunda bu ödülü rahatça alırız. | ||
|
||
| ben şimdi annem,babam,dedem,anneannemin telefonlarından da kullanacağım..izin verirse abiminkinden de kullanabilirim... | ||
|
||
arkadaslar bol bol oy atin benim arastirdigima göre yurt disindan oy atilmiooo yoksa bende atardim bol bol bir sürü hat var bizde ama malesef iste
|
||
|
||
Şimdi oy kullandım.Bence biz BİRİNCİ OLCAZ
|
||