|
||
| 5 Temmuz Alternatif Sahne 14:15 - 15:05 The Revolters 15:20 - 16:05 Gece 17:00 - 17:45 Mira 18:55 - 19:40 TNK 20:50 - 21:30 Öztürk 22:55 - 23:35 Özge Fışkın Worldcard Sahnesi 16:10 - 16:55 Redd 17:50 - 18:50 Yüksek Sadakat 19:45 - 20:50 Duman 21:30 - 22:50 Stereophonics 23:40 - 01:00 Alanis Morissette 6 Temmuz Alternatif Sahne 14:15 - 15:05 Saint N Sinners 15:20 - 16:05 Peyk 17:00 - 17:45 Pickpocket 18:55 - 19:40 Asfalt Dünya 20:50 - 21:30 Karapaks 22:55 - 23:35 Ogun Sanlısoy Worldcard Sahnesi 16:10 - 16:55 Murat Net 17:50 - 18:50 Sıfır Km 19:45 - 20:50 Şebnem Ferah 21:30 - 22:50 Whitesnake 23:40 - 01:00 Def Leppard Bilet Fiyatları Kombine+Kamp: 125 YTL Kombine: 135 YTL Günlük: 98 YTL Sahne Önü: 60 YTL http://www.biletix.com/festIndex.htm?id=8 |
||
|
||
| Iron Maidennn süper ya umarım süpriz bi bomba olur... | ||
|
||
ya bende yüxexes'te okumuştum bu sene türkiye'ye gelmesi muhtemel gruplar diye. yani organiatörler peşindeymiş 3 grubun. metallica, radiohead, iron maiden isimleri geçiyormuş. ancak masstival'e mi gelirler bilemeyeceğim, ayrıca gelip gelmeyeceklerinide bilemeyeceğim olmama ihtimali çok çok büyük olsa da radiohead istiyorum
|
||
|
||
| Bahsettiğiniz gruplar gelecekse ordayım (: | ||
|
||
Iron Maidennn süper ya umarım süpriz bi bomba olur... bu bomba etkisi yapmaz nüklüer etkisi yapar süper olur yaa..
|
||
|
||
| geçen senede marilyn vardı galiba tarihi ve yeri hakkında bilgi verirseniz iyi olacak. |
||
|
||
| gruplar kesinleşmiş sanırım. masstival organizatörleri basın bildirisiyle resmi bir açıklama yaptıktan sonra herşey netleşecek. | ||
|
||
Geçtiğimiz yıl Dream TV sponsorluğunda gerçekleşen, 20.000 katılımcıya unutulmaz anlar yaşatan ve başarılı organizasyonu ile Türk seyircisi tarafından büyük beğeni kazanan “Masstival" bu yıl 4-5-6 temmuz tarihlerinde Parkorman'da gerçekleşiyor. 2007’de Tori Amos,Avril Lavigne, Lauryn Hill gibi pek çok önemli isme ev sahipliği yapan “Masstival", bu yılda dünyanın en önemli festivalleri arasında yer alan Sweden Rock, Graspop gibi festivallerin headliner grupları olan Def Leppard ve Whitesnake ile anlaşma başarısını göstererek en iddialı festivaller arasında yer alıyor. Masstival’in önümüzdeki günlerde açıklayacağı isimler büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. Masstival ile ilgili tüm detaylı gelişmeleri www.masstival.com adresini takip edebilirsiniz.. |
||
|
||
| Bu sene Masstival'den pek umudum yok açıkçası.Hala bombaları bekliyoruz ama...Umarım yüzümü kara çıkartırlar. | ||
|
||
| Bülent Burgaç/Echoes Production ''Şiddetle The Verve'ün peşindeyim'' -Bu sene Masstival sahnesi yalnız hard rock grupları ile mi dolacak? Benim niyetim ilk gününü Birt pop,ikinci gününü heavy metale ayırmak.Def Leppard'ı getirmek fikir olarak hep kafamda vardı.Bu sene Türklerden de çok büyük isimleri Masstival sahnesinde çıkartmayı planlıyoruz.Geçen seneki gibi Hayko Cepkin'in yanı sıra Duman,Mor ve Ötesi gibi gruplara da çok iyi saatler vereceğiz. -Garip kulis istekleri geldi mi peki Def Leppard ve Whitesnake'den? Whitesnake kulisine içki istemedi,örneğin.David Coverdale tarafından yasaklanmış,sahne öncesi içki.Sütlü,ballı,tropik meyveli bir kulis istiyor grup.Kulis istekleri bazen abartılı olabiliyor ama bazen de beklediğimiz kadar kapris yapmıyorlar.Örneğin son anda iptal edilen Beyonce konserinde müzisyenden acayip istekler gelmedi. -Masstival sahnesine çıkacak sürpriz isimler var mı? Bizim şu an Masstival'e getirmek istediğimiz,peşinden koştuğumuz bir grup var açıkçası.Şiddetle The Verve ile ilgileniyoruz ve tarihindeki problemi çözmeye çalışıyoruz.Üstelik bu yıl orijinal kadro geliyor,Richard Achcroft'lu.Festivalin ilk gününe onları ikna etmeye çalışıyorum.Hatta onlar için festivalin tarihinde bile değişiklik yapabilirim!Türkiye'nin onları izlemesi gerekiyor.İnşallah olur.Onun haricinde iki sürpriz ismimiz daha var.Billboard okurlarının sevdiği isimler hem de... -H.I.M gibi geldi bize... Belki de...(Gülüyor) |
||
|
||
sağol denizcim haber için. iron maiden ve megadeth her sene olduğu gibi bu sene de yalan heralde
|
||
|
||
| Bu organisazyonlar da Masstival pek iyi değil bence..Eğlenceli olmuyor.. | ||
|
||
Ne demek efendim ![]() Bence de yalan gibi gözüküyor Iron Maiden ve Megadeth olayı.(Ahh Megadeth ahh) Mor ve Ötesi ne der bu işe acaba?Çıksın ya da çıkmasın bence gibi de bir şey söyleyemiyorum çünkü geçen sene mor ve ötesi'ne teklif yollayıp yollamadıklarını bilmiyorum. ![]() Ama H.I.M olayı doğruysa süper olur
|
||
|
||
| nedense masstival deyince pek de ısınasım gelmiyor o festivale... geçen sene oldu, o kadar çok gürültü patırtı yaptılar ama yine de ısınamadım ne bileyim...
|
||
|
||
| Masstival için adı geçenler -ki http://www.masstival.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=17 adresinde de yer alıyorlar şu an- ; Alanis Morissette PickPocket Whitesnake Def Lappard Saints 'N' Sinners The Revolters Ogün Sanlısoy Duman Şebnem Ferah Karapaks TNK Peyk Özge Fışkın Redd Sıfır KM |
||