mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Festivaller ve Müzik Yarışmaları

Konu: 4-5-6 Temmuz Masstival 2008

Sayfa: 1 [ 2 ]

immortal_deniz 31.05.2008 16:33:19
Mor ve Ötesi yok ya.Üzüldüm açıkçası.Hiç olmazsa Dream Tvden izleyebilecektim konseri Grin Grin
Neyse artık sadece Şebo,Redd ve Tnk için izleyeceğim.Whistesnake ve Def Lappard pek dinlediğim gruplar olmasa da performansları izlenilmeli  Smiley

The Verve için uğraşıyorlardı ama olmayacak gibi sanırım.29 Haziran'da Glastonbury'deler 4 Temmuz'da da Terres Neuvas var
çünkü.

rainbow 15.06.2008 12:06:46
ilk gününde yani 4 temmuz cuma günü "gece, gren, sakin, teoman" olacakmış. o güne özel biletlerde 23.5 ytl..

ilk gün orda olmaya çalışacağım. gren, sakin ve gece of of süper olacak Cheesy

kaygusuz 15.06.2008 12:20:20
sakin kaçırılmaması gereken bir konser gidecek arkadaşlara bol eğlenceler..

tanya_1 15.07.2008 11:30:16
bu arada ben rolling stone'dan davetiye kazandım, arkadaşımla gittim. izlenimlerimi aktarayım:
ne kadar organizasyon düzgün olsa da insanlar biraz fazla resmi gibi davranıyorlardı. hani hem parkorman, hem en pahalı organizasyonlardan biri masstival olduğu için mi bilmiyorum ama burnu havada bir kitlenin olduğunu söyleyebilirim. son gün için geçerli değil, hatta son gün her tarafta 40-50 yaşlarında sevimli amcalar ve teyzeler vardı  Smiley bir sürü müzisyen insan da akın etti, elimizden geldiğince rahatsız ettik, konser izlemelerine mani olduk.  Smiley bütün gruplar çok iyiydi, birkaçını kaçırdık ama olsun.sakin bizim değil adlı yeni bir şarkısını çaldı ki çok güzeldi. ilk gün son çıkan teomandı.pek sevmem diyordum ama eğlendiriyormuş adam... bir şarkıyı iyi söyledik diye bize minimal bira verdi. halbisi biz        -18iz haberi yok...  Smiley neyse işte dream tv standı çok eğlenceliydi. ayrıca dream tv sahnesinin çaprazındaki yer pek bir huzur doluydu. gelen varsa şöyle diyorum; ilk gün güneşin altında sahne önünü kapalım diye  bariyerlere yaslanıp 3 saate yakın oturan üç salaktan ortadaki benim  Grin hatırladınız di mi?  Smiley

not: atlamadan geçecektim az kalsın; nasıl bir sistemse artık, kimsenin bileklik rengi aynı değildi, yani sanırım '-18, kombine ama kamp değil, davetli, bayan, adı t'yle başlayanlara turuncu bileklik' gibi ayırmışlar. ki mavinin 3 tonu mevcuttu, siz düşünün artık...  Smiley

rainbow 15.07.2008 12:25:37
ben ve burki'de gittik sadece ilk gün ama (: radikal sağolsun bedava bilet veriyordu tek gün için ondan faydalandık. sadece gren ve gece'yi izledik ama erken gitmemiz gerekiyordu. önde duran kızları gördüm ben demekki biride senmişsin, hatta içimden bu sıcakta kimse yokken niye en önde duruyorlarki diyede geçirmedim değil Grin gerçi gece ile gren'de bizde güneşin tepesinde bariyerlerin orada eğleniyorduk, arada gidip minderlerde durduk falan Cheesy ilk gün olmasına rağmen etrafta bir dolu ünlü sima vardı. performanslara gelecek olursam iki grupta oldukça eğlenceliydi, güzeldi. zaten önceden her şarkılarını dinleyip gittiğimden daha iyi oldu benim açımdan (: gren'in albümü bomba gibi geliyor kesinlikle..

burki 15.07.2008 18:26:08
uzun zamandır bu konuya bakmamışım bile ya Cheesy organizasyon çok iyiydi ya türkiye içni fazla bile bence Cheesy  gece'nin canlı performansını çok beğendim ben. Gelecek vaadediyorlar kesinlikle. Gren zaten bildiğimiz gren yani  Wink Murat abi de albümün eylül gibi çıkacağını söyledi..hadi bakalım bekliyoruz

radikal'i seviyoruz:))

tanya_1 15.07.2008 19:35:03
şimdi şöyle oldu; biz gittiğimizde çok erkendi ve 10 kadar kişi sahne önünde oturuyordu. biz de dedik ki oraya gidelim yoksa önden yer bulamayız. gitgide kalabalık azaldı. 2 kız, 1 abi bir de biz kaldık.sonra onlar da gitti. sonra  biz gurur yaptık,  kalkmayalım, elbet biri gelir dedik,gelmedi... hatta oradakilere teesüf ederim, konser başlayınca bile toplasan 20 kişi geldi. gerçi ne farkeder ki, minderler de güneş altındaydı...  Grin azıcık maymun gibi hissetmedik değil, hatta bir ara kimse konuşmuyor, herkes bize doğru bakıyordu ama dahiyane fikrimle kurtardık; eğleniyor gibi yaptık! Smiley: "ahahayt sahne önü de pek şahane..."  "minderlerde oturanlar çok şey kaçırıyor bence"  gibi cümleler kurduk, çok sosyalmişiz gibi olsun diye sürekli telefonlara davrandık filan işte, sonra ilgi dağıldı. abi yine geldi, meğer bira almaya gitmiş...  Grin

tanya_1 15.07.2008 19:36:57
bu arada radikali biz de seviyoruz, çünkü rolling stone'un kombine biletine 4 temmuz dahil değilmiş  Grin

Sayfa: 1 [ 2 ]