mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Psikoloji

Konu: Aldatılmak sizce nasıl bir duygu?

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6

morvemervesi 21.01.2008 09:14:48
Bir çoğunun aklında iki çeşit aldatılan kadın vardır
1- aldatıldığı için bunalıma giren depresif tavırlarıyla hem kendine hem etrafa zarar veren kadın
2-ikinci kadın olmak pahasına durumu kabullenen kadın
Oysa feminenler böyle düşünmüyor ...Aslında kadın dünyanın en güçlü yaratığıdır hem FİZİKSEL hem ZİHİNSEL hemde RUHSAL olarak...
Benim aldatılan kadın profilime hükmeden tek bir duygu vardır İNTİKAM... ve fırtına öncesi sessizliği yaşar...O ne acı çeker ne eğilir amacına emin adımlarla ilerlerken MALUP etmeden dönmeyecektir....

kaygusuz 21.01.2008 09:20:08
çok kötübir şey aldatılmak sadece bunu aldatılan kadın degil erkekde var neticede.

merve_mor 21.01.2008 13:04:01
Aldatmak dünyada anlam veremediğim tek duygu.Bir insan birisine aşık olduğunu söylerken nasıl başka birini daha sevebilir?

Ama bazı durumlar oluyor ki aldatan insana hak ta verebiliyorsunuz.Ama yine de bu onun aldatmasını gerektirmiyor.İhanet asla affedilemez.

Eğer aldatılırsam da ihanet devreye girmez benim için.Çok üzülürüm belki.Ama aşkından ölsem bile affetmem.Gururumu belki her konuda çiğnerim ama bu konuda asla!

ahmet347 21.01.2008 13:06:06
aldatmak dünyada anlam veremediğim tek duygu.bi insan birisine aşık olduğunu söylerken nasıl başka birini daha sevebilir?

ama bazı durumlar oluyor ki aldatan insana hak ta verebiliyosunuz.ama yine de bu onun aldatmasını gerektirmiyor.ihanet asla affedilemez.

eğer aldatılırsam da ihanet devreye girmez benim için.çok üzülürüm belki.ama aşkından ölsem bile affetmem.gururumu belki her konuda çiğnerim ama bu konuda asla!
bencede merve çok haklısın.

deborah 21.01.2008 14:27:14
bu kelimeden nefret ediyorum ''aldatmak'' Tongue...hergün gazetenin üçüncü sayfa haberlerinde bol bol yazıyorlar zaten..

böyle bir konuma düşmem ben Wink

cyperbet 21.01.2008 14:38:42
bır ınsanın basına gelebılecek en kotu seylerden bırı ozelıkle kadın aldatılıyorsa ve cok severken

burakpurple 21.01.2008 14:46:17
aldatmak sadece aşk için değil her  durum için geçerlidir.aldatılan insan ne yapar Huh  sağlık olsun der. tedbir alır.soğuk su içer.

ben hiç aldatmadım kimseyi. Grin

kubra 21.01.2008 14:55:42
aldatmak dünyada anlam veremediğim tek duygu.bi insan birisine aşık olduğunu söylerken nasıl başka birini daha sevebilir?

ama bazı durumlar oluyor ki aldatan insana hak ta verebiliyosunuz.ama yine de bu onun aldatmasını gerektirmiyor.ihanet asla affedilemez.

eğer aldatılırsam da ihanet devreye girmez benim için.çok üzülürüm belki.ama aşkından ölsem bile affetmem.gururumu belki her konuda çiğnerim ama bu konuda asla!
Bende senin gibi düşünüyorum çok haklısın

Birgül 21.01.2008 16:54:25
gönlün başkasındaysa aldatma ayrıl öyle yap ne yapacaksan.bazıları zevk uğruna yapıyor.saçmalık.gerçek aşk varsa arada aldatılma olmaz bence. Wink

rumeysa 21.01.2008 18:09:33
aldatilmak cok igrenc bir sey.. kendini kücük, basit, güvensiz hissetmenin en iyi yollarindan biri..
atlatmakta kolay degil ama atlatmaktan baska carede yok bu durumda..
ne yapabilirsinki?.. kabullenmek mi?.. asla!..

sadece güclü olmaya calismak ve onu, sana yaptigini hayatindan silmek..
aldatilan degil aldatan kaybetmistir cünkü..

yaprockci 21.01.2008 18:09:41
ya aldatmak doğru değil ama benim başıma da geldi çok üzüldüm çok ağladım. sonunda o insanla tekrar çıktım ve bende onu aldattım hemde en güçlü rakibiyle. bazen aldatmakta gerekiyor.

bir_derdim_var 21.01.2008 18:39:28
Kompleksi olan erkek/kadın ,kendine güvenmeyen,birilerine birşeyleri kanıtlama çabası içinde olan  birçok insanda rastlanan bir durum.

Bu psikolojik bir rahatsızlıktır en azından ben öyle görüyorum..

Aldatılmak aldatmaktan daha iyi ..Ama günümüzde özellikle erkekler tarafından bu bir erkeklik simgesi,gücü olarak lanse ediliyor.

Acınası bir durum eğer tek eğlenceleri buysa tabi.

Daha çok olgunlaşmamış kişilerde rastlıyoruz zaten hangi aklı başında birinin aldattığını gördünüz yada duydunuz.?

REFRESH 03.02.2008 15:28:11
Aldatmak insanın içinde varsa bunu mutlaka yapacaktır. ben yaptım hiç de pişman değilim.

derin miray 09.02.2008 13:30:27

başlıktan devam edelim arkadaşlar...bence aldatılan kadın piskolojisi sanılan kadar hafif bir şey değildir örneğin aldatılan bir erkek olsa bunu daha hafif kaldırabilir ama kadın yıkıntılarını ve üzüntülerini çok yoğun yaşar

more and more 09.02.2008 16:09:18
Aldatilan kadin aldatilan erkek diye bence ayirim yapmak dogru degil....genellemeye kaciyor...bence birey den bireye degisiyor.
Örnegin bir arkadasimiz kadinlarin aladtilmayi daha az hazim edebildiklerinden ve daha derin acilar yasadiklarindan bahsetmis. Bence cok asik oldugun birisi tarafindan aldatildigin an cinsiyetin önemli degil bu yogun duygular icine düsersin. Ama hani genel anlamda bakarsak olaya o zaman kadinlarin erkeklerden daha cok aldatildiklari ortada, ki bu erkegin dogasi ile de ilgili.....(tabi bu bir özür degil yaptiklari sey icin) ama en azindan olayi biraz anlamama yardim ediyor....
Aldatmayi kimse istemez demek geliyor icimden ne yalan söyleyeyim ama burada gördüm bazi insanlar zevk icin veya intikam icin duyduklari acilarin aynisini baskalarina da yasatmak istiyor. Bu bence tatmin edici bir duygu degildir....sonucta insan kendine yapilmasini istemedigi seyleri baskasina da yapmamali diye düsünüyorum! Undecided

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6