mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Psikoloji

Konu: Aldatılmak sizce nasıl bir duygu?

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6

ggizem 23.05.2008 19:54:20
aldatmak dünyada anlam veremediğim tek duygu.bi insan birisine aşık olduğunu söylerken nasıl başka birini daha sevebilir?

ama bazı durumlar oluyor ki aldatan insana hak ta verebiliyosunuz.ama yine de bu onun aldatmasını gerektirmiyor.ihanet asla affedilemez.

eğer aldatılırsam da ihanet devreye girmez benim için.çok üzülürüm belki.ama aşkından ölsem bile affetmem.gururumu belki her konuda çiğnerim ama bu konuda asla!
bencede merve çok haklısın.
bencede ama söyle birşey var BENCE eğer gerçekten seviyorsan gurur yoktur ama fazla aşmamak şartıyla Wink :Dkendini ezdirmeden

firat027 23.05.2008 19:58:53
hiç tavsiye etmem. İnsan psikolojikmen yıkılır ve herşeyi unutur. O yüzden allah kimseye göstermesin.... Sad

Not: Aşk herşeyi affetmez

_devrim_ 23.05.2008 19:59:34
aldatıldıktan sonra sevgi biter ama kandırılma duygusu hazmadilemez bir duygudur... bu duygu insanı yer bitirir!

mor_simgesi 31.05.2008 20:01:20
dunyanın en  berbat seylerınden bırı galibaaa Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed

darbe!!! 31.05.2008 20:05:38
süper miş diyo muşum Smiley kardesm işini garantiye al sende aldat mutlaka

delii 31.05.2008 21:41:06
Aldatmak dünyada anlam veremediğim tek duygu.Bir insan birisine aşık olduğunu söylerken nasıl başka birini daha sevebilir?

Ama bazı durumlar oluyor ki aldatan insana hak ta verebiliyorsunuz.Ama yine de bu onun aldatmasını gerektirmiyor.İhanet asla affedilemez.

Eğer aldatılırsam da ihanet devreye girmez benim için.Çok üzülürüm belki.Ama aşkından ölsem bile affetmem.Gururumu belki her konuda çiğnerim ama bu konuda asla!
vuvv supersın!!! bende sana kesınlıkle katılyorumm Wink

mervee.. 01.06.2008 15:15:41
kaç kere aldatıldım bilmiyorum ama 14 civarı bişe olsa gerek en azndan benim bildiğim sorun bendemiydi karşmda mı buna sadece ben karar veremem ama oturupta beni aldatack kadar seviyesiz kapasitesiz bi erkekğin arkasından asla ağlamam sadece bi oyun oynarım =) küçük ama bedeli büyük bi oyun sanırım bunların sonunda feminst oldum Cheesy:Cheesy:D:D ama her oyun bittiğinde peşimde beni aldatan erkeklerin gözyaşları yalvarışları ve pişmanlıkları kalmıştır..ve onları yaptığım oyun sonrası kendilerinin ne kadar seviyesiz insanlar olduklarını anlayabiliceği bi psikolojiye sahip etmişimdir..bu yüzden ben değil karşımdaki ağlar..ve mantıklı olan böle yapar intikam şart değil ama ağlamak aptalca

mer ve ötesi 24.07.2008 17:04:43
Bir çoğunun aklında iki çeşit aldatılan kadın vardır
1- aldatıldığı için bunalıma giren depresif tavırlarıyla hem kendine hem etrafa zarar veren kadın
2-ikinci kadın olmak pahasına durumu kabullenen kadın
Oysa feminenler böyle düşünmüyor ...Aslında kadın dünyanın en güçlü yaratığıdır hem FİZİKSEL hem ZİHİNSEL hemde RUHSAL olarak...
Benim aldatılan kadın profilime hükmeden tek bir duygu vardır İNTİKAM... ve fırtına öncesi sessizliği yaşar...O ne acı çeker ne eğilir amacına emin adımlarla ilerlerken MALUP etmeden dönmeyecektir....

ne güzel açıklamışsın Moradaşım

kimene 24.07.2008 17:13:39
aldatanın ne kadar aşağılık olduğuyla nasıl öyle bi insana inanıldığının düşünülüp durulduğu kötü bi duygu olmalıdır kimsenin yaşamaması dileğiyle...

ayşevebilge 24.07.2008 17:35:29
güzel bi duygu en güzel dugu çünkü aldatılmak insanı daha da büyütür
çok aldatıldım ama iyiki aldatmış
onu aldattığı için çook seviyorum
inşallah sesimi duyuyodur

denis-mvö 27.07.2008 07:56:34
iğrenç ötesi bişey olması lazım Sadçok kötü, çok kötü Sad

szn_mor 28.07.2008 13:19:40
hiç kimseye aşık olmadım bu duyguyu ben bilemicem

ayıp_olmaz_mı 28.07.2008 14:14:06
dünyanın en berbat duygularından biri.. insan kendini çok mal hissediyor anlayınca.. resmen aptal yerine konuluyorsunuz.. çok kötü bir duygu.. hiç yaşamamış olmak isterdim..

bir derdim var 30.07.2008 20:50:55
hiç yaşamadım. umarım yaşamamda.. ama insanın özgüveni hayata bakışı falan hepsi darma duman olur die düşünüyorum ve kendi adıma içimi büyük bir öfke kaplardı tehlikeliolabilirdim Embarrassed

derin miray 30.07.2008 21:18:38
Daha önce arkadaşlarım tarafından çok aldatıldım..ancak beni aldatan insanları değil, beni aldatan "hayat" ı suçluyorum...

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6