|
||
aldatmak dünyada anlam veremediğim tek duygu.bi insan birisine aşık olduğunu söylerken nasıl başka birini daha sevebilir? bencede merve çok haklısın.ama bazı durumlar oluyor ki aldatan insana hak ta verebiliyosunuz.ama yine de bu onun aldatmasını gerektirmiyor.ihanet asla affedilemez. eğer aldatılırsam da ihanet devreye girmez benim için.çok üzülürüm belki.ama aşkından ölsem bile affetmem.gururumu belki her konuda çiğnerim ama bu konuda asla! :Dkendini ezdirmeden
|
||
|
||
hiç tavsiye etmem. İnsan psikolojikmen yıkılır ve herşeyi unutur. O yüzden allah kimseye göstermesin.... ![]() Not: Aşk herşeyi affetmez |
||
|
||
| aldatıldıktan sonra sevgi biter ama kandırılma duygusu hazmadilemez bir duygudur... bu duygu insanı yer bitirir! | ||
|
||
dunyanın en berbat seylerınden bırı galibaaa
|
||
|
||
süper miş diyo muşum kardesm işini garantiye al sende aldat mutlaka
|
||
|
||
Aldatmak dünyada anlam veremediğim tek duygu.Bir insan birisine aşık olduğunu söylerken nasıl başka birini daha sevebilir? vuvv supersın!!! bende sana kesınlıkle katılyorumm Ama bazı durumlar oluyor ki aldatan insana hak ta verebiliyorsunuz.Ama yine de bu onun aldatmasını gerektirmiyor.İhanet asla affedilemez. Eğer aldatılırsam da ihanet devreye girmez benim için.Çok üzülürüm belki.Ama aşkından ölsem bile affetmem.Gururumu belki her konuda çiğnerim ama bu konuda asla! ![]() |
||
|
||
kaç kere aldatıldım bilmiyorum ama 14 civarı bişe olsa gerek en azndan benim bildiğim sorun bendemiydi karşmda mı buna sadece ben karar veremem ama oturupta beni aldatack kadar seviyesiz kapasitesiz bi erkekğin arkasından asla ağlamam sadece bi oyun oynarım =) küçük ama bedeli büyük bi oyun sanırım bunların sonunda feminst oldum : :D:D ama her oyun bittiğinde peşimde beni aldatan erkeklerin gözyaşları yalvarışları ve pişmanlıkları kalmıştır..ve onları yaptığım oyun sonrası kendilerinin ne kadar seviyesiz insanlar olduklarını anlayabiliceği bi psikolojiye sahip etmişimdir..bu yüzden ben değil karşımdaki ağlar..ve mantıklı olan böle yapar intikam şart değil ama ağlamak aptalca
|
||
|
||
Bir çoğunun aklında iki çeşit aldatılan kadın vardır 1- aldatıldığı için bunalıma giren depresif tavırlarıyla hem kendine hem etrafa zarar veren kadın 2-ikinci kadın olmak pahasına durumu kabullenen kadın Oysa feminenler böyle düşünmüyor ...Aslında kadın dünyanın en güçlü yaratığıdır hem FİZİKSEL hem ZİHİNSEL hemde RUHSAL olarak... Benim aldatılan kadın profilime hükmeden tek bir duygu vardır İNTİKAM... ve fırtına öncesi sessizliği yaşar...O ne acı çeker ne eğilir amacına emin adımlarla ilerlerken MALUP etmeden dönmeyecektir.... ne güzel açıklamışsın Moradaşım |
||
|
||
| aldatanın ne kadar aşağılık olduğuyla nasıl öyle bi insana inanıldığının düşünülüp durulduğu kötü bi duygu olmalıdır kimsenin yaşamaması dileğiyle... | ||
|
||
| güzel bi duygu en güzel dugu çünkü aldatılmak insanı daha da büyütür çok aldatıldım ama iyiki aldatmış onu aldattığı için çook seviyorum inşallah sesimi duyuyodur |
||
|
||
iğrenç ötesi bişey olması lazım çok kötü, çok kötü
|
||
|
||
| hiç kimseye aşık olmadım bu duyguyu ben bilemicem | ||
|
||
| dünyanın en berbat duygularından biri.. insan kendini çok mal hissediyor anlayınca.. resmen aptal yerine konuluyorsunuz.. çok kötü bir duygu.. hiç yaşamamış olmak isterdim.. | ||
|
||
hiç yaşamadım. umarım yaşamamda.. ama insanın özgüveni hayata bakışı falan hepsi darma duman olur die düşünüyorum ve kendi adıma içimi büyük bir öfke kaplardı tehlikeliolabilirdim
|
||
|
||
| Daha önce arkadaşlarım tarafından çok aldatıldım..ancak beni aldatan insanları değil, beni aldatan "hayat" ı suçluyorum... | ||