mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Psikoloji

Konu: Aldatılmak sizce nasıl bir duygu?

Sayfa: 1 2 3 4 5 [ 6 ]

bad_dream 03.09.2008 12:19:58
Hiç yaşamadım.ama en çok korktuğum şeylerden biri hayatta.umarım yaşamam ve kimsenin başına da gelmez..
Kİmsenin basına gelmez umarım...

alen 04.09.2008 20:26:47
Kötü bir şey olduğu kesin...
Ve bence sonu da "intikam"la biter kesinlikle...
Öyle olması gerekir yani...

KroniKVaKa 29.10.2008 13:31:22
İntikam almak için aldatmam..

hrn_btl 29.10.2008 14:19:59
hiç aldatmadım ve aldatılmadım ve inşallah böyle devam eder

crocus 16.11.2008 11:56:41
yani hoş bir duygu olmadığı kesin Grin çok sevdiğim biri tarafından aldatılırsam çok üzülürüm, depresyona girerim sanırım. ama bunu ona, beni aldatan kişiye belli etmem. sonuçta benim üzüldüğümü görünce o kişi amacına ulaştığı için sevinir.

aldatılmak insana çok fena koyuyor...resmen aptal yerine koyuyor seni...insan aldatıldığını öğrendikten sonra kendini çok kötü hissediyor. kendi iç dünyası yıkılıyor, herkese olan güveni sarsılıyor, herkesten ve her şeyden şüphe etmeye başlıyor...gururu kırılıyor...kalbi kırılıyor...inciniyor...yıpranıyor...kendine olan güvenini kaybediyor, gücünü kaybediyor. o duygu içinizi yakıyor...mahvoluyorsunuz. insan psikolojikmen yıkılıyor...kendini kaybediyor. o gerçeği kabul etmek istemiyor...inanmak istemiyor. ama gerçek acıdır...kabul etsek de etmesek de...ve ister inan ister inanma o gerçek değişmiyor...

ben olsam beni aldatan kişiden intikam alırdım. bana o kadar acıyı yaşattı neden o acı çekmesin? neden bana çektirdiklerinin acısını çıkarmıyem? onu acı çekerek görmek...beni rahatlatırdı...yükümü hafifletirdi...

ama aslında aldatılmak da insanı, nasıl desem...büyütüyor, olgunlaştırıyor. bundan sonra aldatılan kişi daha çok dikkat eder ve kimseye bir daha kolay kolay güvenmez...

delyyy:) 18.11.2008 17:00:25
insan aldatıldığını öğrenince sağlıklı düşenemiyor(benim öyle olmuştu.sevgilim en yakın arkadaşımla aldattı hemde).nefes alamadım konuşamadım ama ağlamadım da.içimi nefret öfke intikam duyguları arası birşey kapladı.intikamım çok acı oldu ama Grinşimdi iyiyim hayata pozitif bakıyorum öyle insanları hayatımdan çıkardığım için mutluyum ama yaşadığım hiç birşeyi unutmadım unutamadım.umarım kimse yaşamaz...

bad_dream 20.11.2008 14:55:14
İnsan illaki bir başkasıyla oldugu için aldatıyorsa bu bana yetmiyor düşünceler bile insanı aldatır..
Bu duygu öyle bir duygudur ki ne hissetceğinizi bilemezsiniz

who Im 20.11.2008 15:07:30
kötü bir his bu Undecided

Sayfa: 1 2 3 4 5 [ 6 ]