|
||
| myspace sayfamız uzun süredir yayında bulunmaktadır. myspace üyesi arkadaşlarımızı profil sayfamıza bekliyoruz... http://myspace.com/morveotesifancom |
||
|
||
| ekledim şimdi teşekkürler=) | ||
|
||
| Çok teşekkürler burki | ||
|
||
| yardım et şarkısını canlı mı söylüyor?? yoksa başkası mı söylemiş Yok yok bu başkası değil Canlı daha hoşmuş sesi | ||
|
||
yardım et şarkısını canlı mı söylüyor?? yoksa başkası mı söylemiş Yok yok bu başkası değil Canlı daha hoşmuş sesi evet; canlı performans. |
||
|
||
Çok teşekkür ederim.Harun tekin canlı mı söylüyor harun tekin'ni çoook seviyorum.
|
||
|
||
| Aaa...Canlısı çok güzel olmuş.Myspace de baya güzel. | ||
|
||
ekledim şimdi teşekkürler=) ya ben de myspace e üye oldum fakat ekleyemedim anlatırsan sevinirim sen nasıl ekledin
|
||
|
||
ekledim şimdi teşekkürler=) ya ben de myspace e üye oldum fakat ekleyemedim anlatırsan sevinirim sen nasıl ekledin ![]() sayfaya girdiğinizde solda profil resminin altında Add to Friends yazıyor. Onu tıklayarak ekleme işlemini gerçekleştirebilirsin. |
||
|
||
ekledim şimdi teşekkürler=) ya ben de myspace e üye oldum fakat ekleyemedim anlatırsan sevinirim sen nasıl ekledin ![]() sayfaya girdiğinizde solda profil resminin altında Add to Friends yazıyor. Onu tıklayarak ekleme işlemini gerçekleştirebilirsin. teşekkürler anlattıgın için |
||
|
||
ben de ekledim..Teşekkürler
|
||
|
||
| gerçekten harun abimizin sesi canlı çok güzelmiş bayıldım resmen yaaa ben harunu çoooookk seviyorum... | ||
|
||
| ben de baktım myspace sayfası çokgüzel yardım et şarkısı calı daha güzel | ||
|
||
| yardım et inanlmaz güzelmiş(yani canlı performansı) | ||