|
||
![]() BİR GÜN BİRLEŞTİ KAĞIT, KALEM ve BEN O GÜN BU GÜNDÜR YAZIYORUM” diyor CEZA VE OGÜN BU GÜNDÜR SANATTA TAM 10 YIL GERİDE KALDI… 10 yıllık kariyerine 3 albüm, 1 maxi single,1 ep sığdıran; Türkiye’ den ve Avrupa’ dan 50’ den fazla sanatçı ile düet yapan Ceza, sanattaki 10.yılını geliri Sokak Çocukları ’ na bağışlanacak olan ve bir çok ünlü sanatçının konuk olarak katılacağı bir konserle kutlayacak. SANATÇI DOSTLARINDAN DESTEK 24 Şubat 2008’ de Bostancı Gösteri Merkezi’ nde yapılacak olan bu konserde Ceza’ ya Sezen Aksu, Mor ve Ötesi, Aylin Aslım, Ceyhun Yılmaz, Okan Bayülgen, Ayben, Burhan Öçal, Demir Demirkan, Aslı, Funky “C” ve Manga başta olmak üzere bir çok sanatçı dostu destek verecek. www.ceza34.com tarih : 24.02.2008 20:00:00 mekan : Bostancı Gösteri Merkezi bilet fiyatları1.Kategori: 35,00 YTL ön bilgi - Sınırlı sayıdaki Vip bilet satışları 4 Şubat 2008 tarihinde satışa sunulacaktır - Organizasyondan elde edilecek olan net gelir sokak cocukları yararına kullanılacaktır. http://www.biletix.com/event.htm?id=JCEZA |
||
|
||
| inanmiyorum ya.. allah kahretsin.. niye istanbulda yasamiyorum ki.. konuk sanatci olsalar bile minik sercem, morlarim, manga,..var.. off... ![]() batsin bu dünya..
|
||
|
||
haber için çok sağol ![]() rap'ten hiç hoşlanmasam da sırf bu konuk sanatçılar için hatta tüm konukları geçtim Mvö için giderim oraya ya ama şansımız yok işte İstanbulda değiliz kahretsin... |
||
|
||
çok güzel bir organizasyon..oh oh gelirlerde sokak çocuklarına gitcek bu daha da iyi
|
||
|
||
Çok güzel bir kampanya..Ceza dan hiç hoşlanmam ama mor ve ötesi var diye beğendim..Fakat İstanbullu değilim gidemeyeceğim
|
||
|
||
| gelen ücretin sokak çocuklarına da ulaşacak olması süper olmuş. kutluyorum | ||
|
||
süper yaa gitmek isterdim ama eskişehirdeyim gelirin sokak çocuklarına gitmeside çok iyi cezaya sevgiler
|
||
|
||
inanmıyorum mor ve ötesini tekrar istanbul da görmek çok güzel ..kesin iyi bir organizasyon olacağına eminim ..bu arada biraz erken bir soru olacak ama bu konser için forumdan davetiye kazanma şanzımız olacak mı?..örneğin mor ve ötesi-duman konserine davetiye dağıtıldığı gibi
|
||
|
||
bu haberi ben duymuştum ama kesinleşmesini bekledim ve dogruymuş hayırlı olsun konsere gidecek morfanlardan fotograf,resim bekliyoruz yanlız cezayada helal olsun.
|
||
|
||
| zaten böyle bir organizasyona en yakışır sanatçılar gelmiş. | ||
|
||
| ceza nın mor ve ötesi ni sevdiğini duymuştum... çok güzel bir etkinlik olur emim buna. gelirinin sokak çocukları için kullanılacak olması da ayrıca güzell.. | ||
|
||
| çok güzel bir etkinlik olmuş. sanatçılarda güzel. gelirin sokak çocuklarına olmasıda dahada güzel olmuş. | ||
|
||
| -------------------------------------------------------------------------------- Konserin çok güzel geçeceginden eminim.Bi programda Ceza ,Mor ve Ötesi konuktu.Düetleri vardı çok güzeldi.Konserin daha da güzel olacağından eminim.Bi şekilde gelmek istiyorum konsere ama sorun başka şehirde olmamam. Herkesin en büyük sorunu. Ama umarım gelebilirim.Gidebilecek olan arkadaşlardan resim bekliyorum Gelirin sokak çocuklarına harcanması dahada güzel.Gidenler bizim yerimizede eylenin... |
||
|
||
harika bir organizasyon.keşke izleyebilsek.istanbul'daki arkadaşlar için kaçmaz fırsat valla.
|
||
|
||
bu hafta istanbul'a gidiyorum ama maalesef konsere daha 1 ay var keşke yarı yıl tatilinde olsaymış konser..gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler..bol bol fotoğraf çekin
|
||