|
||
| süper bir haber paylasim icin cok sagolun | ||
|
||
| EVET YAAA MUKEMMEL AMA İSTANBULLU OLMALIYDIIIKK YAAAA AYNI ORGANIZASYONU ESKISEHIRDEDE YAPABILIRMIYIZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
|
||
EVET YAAA MUKEMMEL AMA İSTANBULLU OLMALIYDIIIKK YAAAA AYNI ORGANIZASYONU ESKISEHIRDEDE YAPABILIRMIYIZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bencede yaa eskidede olsunnn
|
||
|
||
süper bi organizasyon olmuş =) cezayı pek sevmezdim ama bak kanım ısındı ![]() konsere giden mordaşlarımıza iyi eğlenceler diliyorum ^^ |
||
|
||
Cezayı zaten severdim daha da sevmeye başladım bide konuk sanatçılar bide Mor ve Ötesi bu konsere gidilmezde hangi konsere gidilir?Ama malesef İstanbulda
|
||
|
||
| konserde olmak isterdim | ||
|
||
giden arkadaşlar bol bol fotograf çeksin lütfen.
|
||
|
||
hem ceza hem mor ve ötesi ooo süper ya, ama malesef gidemeyecegim , ah burda da verseler öyle bir konser kiske
|
||
|
||
gidecekler benim yerime de eğlenin artık en azından foto çekip yayınlayın burda
|
||
|
||
İlk başlığı okuyunca mor ve ötesi-ceza ne alaka falan dedim ama amaç güzel..İstanbul'da olsam giderdim ama ankara'dayım bayağı zor olur..Niye bütün güzel konserler İstanbul'da olur yaa
|
||
|
||
İlk başlığı okuyunca mor ve ötesi-ceza ne alaka falan dedim ama amaç güzel..İstanbul'da olsam giderdim ama ankara'dayım bayağı zor olur..Niye bütün güzel konserler İstanbul'da olur yaa ![]() Çünkü İstanbul 17.000.000 nüfusa sahip ki ben bununla asla gurur duymam. keşke ben de ankara'da yaşasam. çok kalabalık olduğu için. |
||
|
||
| mordaşlar kimler geliyor konsere | ||
|
||
Ankara'dayım pufff yaa.... gitmeyi çok isterdim ![]() gidecek olan arkadaşlar iyi eğlencelerrr
|
||
|
||
sold out bilet bitmiş .. |
||
|
||
| ilerleyen günlerde dream tv'de düetleri izleyebilecekmişiz. az önce müzik hattında söylemişler (: | ||