|
||
nisan mayıs gibi bana geliyorlar ..güneşten nefret ediyorum .gözlerim yaşarıyor,yanaklarım kızarıyor ve kaşınıyor.off çok uyuz bişey ..millet tip tip bakıyor niye ağlıyor bu kız diye.
|
||
|
||
Hiçbirşeye alerjim yok ![]() Çok şanslı olmalıyım.Çikolataya filan alerjim olsa kafayı yerdim ben.Kardeşimin çikolataya alerjisi var ![]() Tek alerjim bilekliklere karşı.Bazı bileklikler kolumu hemen kabartıyor.Ama olsun o kadar.
|
||
|
||
| benimde alerjim yok | ||
|
||
benim polene ve güneşe var çok kötü birşey yaa..bütün yaz gözlerim kıpkırmızı ve küçücük geziyorum..damlam var ama pekte işe yaradığı söylenemez.. |
||
|
||
| benimde güneşe ve toprak toz gibi şeylere var.Göz doktoru bana bir ilaç verdi geçen yıl düzenli olarak kullandım azaldı(güneş için)... | ||
|
||
domates halbuki pek severim. küçük kırmızı noktacıklar yapmasa daha güzel olur
|
||
|
||
sıcağa alerjim var benim
|
||
|
||
of ya ben alerjiden çok çektim herşeye alerjim varmış nerdeyse ya. Çok doktora gittim artık suya bile alerjin var dediler ya Dışarı çıkınca gözlerim kızarıp yaşlanıyor burnum kaşınıyor hapşırıyorum sürekli.. ev tozuna da alerjim varmış.. hele bi hapşırık krizi geldi mi 10 kere hapşırırım en az çok kötü birşey alerjik olmak
|
||
|
||
benim polene ve güneşe var çok kötü birşey yaa..bütün yaz gözlerim kıpkırmızı ve küçücük geziyorum..damlam var ama pekte işe yaradığı söylenemez.. bana da çok damla verdiler hepsini kullanıyorum (çok acıtıyo gözlerimi ) ama hiç işe yaramıyo ya
|
||
|
||
kışa alerjim var kollarım morarıyor sonra
|
||
|
||
Ev ve toz akarları, bi de polenlere karşı alerjim var
|
||
|
||
| polenlerle uğraşmak çok zor iş ya.. mesela kuzenim balıkesirden izmire aşı için gelirdi..buzluklarda taşırdı aşını bir de.. çok ızdıraplı birşey..allah kimsenin başına vermesin..gerçekten çok zor.. | ||
|
||
güneşe var... ters bir açıdan geldi mi sürekli hapşuruyorum.
|
||
|
||
alerjim yok diye biliyorum ama hissediyorum var bişeyler
|
||
|
||
| Benim arıya karşı alerjim ama kötü birşey ya arı geliyor hadi kaç bakalım bir de gıda maddeleri çok etkiler beni Bir de tenim çok hassas altın küpe bile yara yapıyor hele sahte takayım 5 dk da kızartıyor hemen yara olur sadece küpe değil ama bu her türlü takı için geçerli..... | ||