|
||
![]() ![]() Hande Yener, ünlü rock grubu Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin'den iki şarkı sözü aldı. Erol Temizel'le birlikte altı aydır yeni albümü için stüdyoda çalışan Hande Yener, ünlü rock grubu Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin'den iki şarkı sözü aldı. Yener, "Uzun zamandır bunun hayalini kuruyorum. Kimseyle bir çalışmaları olmadığını bildiğim halde, arayıp sormak istedim ve çok samimi karşılandım. Birbirinden güzel iki şarkı aldım" dedi. |
||
|
||
| bak bu çok sıcak bir gelişme oldu yav hande ile mor ve ötesi bakalım neler olacak. | ||
|
||
yok ya ben istemiyorum ne handesi allah askına bide düet mi yapacaklar?!
|
||
|
||
| harika bir haber. MOR VE ÖTESİ zaten Hande Yener'in yaptığı işleri çok başarılı bulduğunu sürekli dile getiriyordu. Hande Yener Fan Club admini olarak çok sevindim.
|
||
|
||
| hadi ya öylemi ilk defa mor ve ötesine katılmıyorum | ||
|
||
| yani şaptı,şeker oldu...hande yener gibi elektronik müziğin içine eden bir kişiye,verdiğin parçaya yazık ya. hele bide bilmem ne doğulu ile klibini görünce,kanalı saniyede değiştiriyorum.bu kadar mı özenti ve iğrenç bir çalışma olur. |
||
|
||
| Harun abi neden Handenin yaptığı elektronik müziğe bu kadar farklı bakıyor anlayamadım. | ||
|
||
| bence kötü olmuş | ||
|
||
neden böyle bişey yapma gereksinimi duymuşlar?
|
||
|
||
bence kötü olmuş kesinlikle |
||
|
||
harun ve kerem kabadayı şahan'ın programında zaten pop müziği hakkında hande farklı iş yapıyor gibilerinden birşey söylemişti yani desteklemişlerdi hande'yi..pek şaşırmadım ben bu olaya ne kadarı doğru bilmem ama ...hande benim için önemli değil ne sanatı ne de kendi hiç sevmiyorum.. |
||
|
||
Hande Yener mi bence hiç iyi olmamış
|
||
|
||
harun ve kerem kabadayı şahan'ın programında zaten pop müziği hakkında hande farklı iş yapıyor gibilerinden birşey söylemişti yani desteklemişlerdi hande'yi.. Doğa Rutkay'ın programında da Gripin Hande Yeneri severek dinlediğini söylemişti ![]() Hande'nin sesi kaltelidir ama yaptığı işleri sevmiyorum... umarım iyi birşey çıkar ortaya...
|
||
|
||
arkadaşlar galiba biz anlamıyoruz bu hande'den falan ..baksana herkes bayılıyor kadına...bende bir sorun var galiba
|
||
|
||
arkadaşlar galiba biz anlamıyoruz bu hande'den falan ..baksana herkes bayılıyor kadına...bende bir sorun var galiba ![]() bence zehracım sende sorun felan yok yada bendede bir sorun var
|
||