|
||
bu haber hiç de iyi olmadı hande yener mi inanamıyorum yaa
|
||
|
||
| bir bildikleri vardır beğeniyorlarsa...çok farklılar bence iyi bir haber değil...hiç değil.. | ||
|
||
hepinizin bir kaç yıl önceye kadar en azından çocukken hande yener dinliyordunuz eminim ki.. ve şimdi de kötüleyin bakalım kadını sonuna kadar..şimdi pop dinlemiyor olabilirsiniz ama kadını kötülemeye de gerek yok şuan hande yenerin geldiği nokta da sondur...daha iyisi de olamaz... eğer morlar hande ile düet yapacaklarsa tam destek harika olur... evet ben dinliyordum handeyi.ama artık beyenmiyorum.o yüzdende iyi bir fikir değil bu. |
||
|
||
hepinizin bir kaç yıl önceye kadar en azından çocukken hande yener dinliyordunuz eminim ki.. ve şimdi de kötüleyin bakalım kadını sonuna kadar..şimdi pop dinlemiyor olabilirsiniz ama kadını kötülemeye de gerek yok şuan hande yenerin geldiği nokta da sondur...daha iyisi de olamaz... eğer morlar hande ile düet yapacaklarsa tam destek harika olur... evet ben dinliyordum handeyi.ama artık beyenmiyorum.o yüzdende iyi bir fikir değil bu. Evet bende 2. sınıftayken dinliyordum.Neydi o şarkının adı''kapına köleyim desen inanır mıyım....''. Haklısın çocukluk işte durmadan söyler dururdum. Ben değiştim Hande Yener de değişti.. Şimdi ise göze yabancı gelen her sene değişen bir tarz.. Ne malum yarında değişmeyeceği ? |
||
|
||
Morlar sırtmı çevirseydi yani..Abartmayın arkadaşlar.. Şebnem Ferahtan Hande Yener'e.....Demet Akalınla da bekliyoruz... |
||
|
||
harun ve kerem kabadayı şahan'ın programında zaten pop müziği hakkında hande farklı iş yapıyor gibilerinden birşey söylemişti yani desteklemişlerdi hande'yi.. Doğa Rutkay'ın programında da Gripin Hande Yeneri severek dinlediğini söylemişti ![]() Hande'nin sesi kaltelidir ama yaptığı işleri sevmiyorum... umarım iyi birşey çıkar ortaya... ![]() katılıyorum sesi iyi ama eski zamanları yok artık sapıtmış durumda bence ilk zamanları güzeldi... |
||
|
||
harun ve kerem kabadayı şahan'ın programında zaten pop müziği hakkında hande farklı iş yapıyor gibilerinden birşey söylemişti yani desteklemişlerdi hande'yi.. evet hatırlıyorum..kerem bi programda hepsiyide beğendiğini sölemişti..keremde onlara davul çalsın o zaman..neler oluyor bize neler oluyor size..anlamadım.. ![]() |
||
|
||
| beğenen beğensin kardeşim. başka bir uyuma dönmesin hiçbirşey de. sonra kaybettiğimizi aramayalım de mi:) | ||
|
||
neden böyle birşey yaptıklarını hala anlayabilmiş değilim... ![]() sanırım artık bi açıklama yapmalılar(!)
|
||
|
||
ne yalan söyleyeyim valla ben eski morlarımı arıyom hani daha az tv'ye çıkan,pek tanınmayan,ben tavsiye edince ''çok güzelmiş şarkıları..bir derdim var çok güzel mesela''..dediklerinde kendimle ve o şarkılara anlam katan canım morlarla gurur duymuştum..o günleri özlüyorum ben ..çok duygusal oldu belki ama ne yapayım beni bu hale sokan onların yapmış olduğu benim aklımın almadığı şeyler ![]() |
||
|
||
mvö kendini kanıtlamıştı diğerlerinden farklı olduğunu ispat etmişti umarım onca emek bi anda yok olup gitmez derdimiz pop müzik değil ama neden hande yener anlamış değilim yaptığı batı özentiliğinden başka bir şey değilki nesi yeni tarz
|
||
|
||
| hiç iyi olmamış bence..ilk çıktığında severdim hande yeneri ama şimdiki davranışları,müzikleri ondan nefret etmemi sağladı...inşallah aldığı şarkıyı güzel söyler de şarkıya yazık olmaz... | ||
|
||
hazıra konan bir şarkıcının şarkı sözü yazabilir fakat her şarkı sözü yazan sanatçı olursa işimiz var.romeo'yu yazandan ne beklenebilir ki?harun abi şarkı sözü vermiştir ama düet olmaz bence.
Hande Yener hazıra konmuyor albümü incelerseniz sözlerin hepsi Hande Yener ![]() |
||
|
||
yani şaptı,şeker oldu...hande yener gibi elektronik müziğin içine eden bir kişiye,verdiğin parçaya yazık ya. hele bide bilmem ne doğulu ile klibini görünce,kanalı saniyede değiştiriyorum.bu kadar mı özenti ve iğrenç bir çalışma olur. kesinlikle katılıyorum...bu kadar mı dilime tercüman olursun demek ki mor ve ötesi bizim gibi düşünmüyor...ya biz müzikten anlamıyoruz ya da mvö'nün bir bildiği var
|
||
|
||
| ya tamam sevmiyoruz hande yi ama belki güzel bir iş olur bence bekleyelim | ||