|
||
ya bilmiyorum ben mor ve ötesinden böle bişi beklemezddim bana sankı rotalarından kendi cizgilerinden sasmıslar gibi geliyo ya yakında pembe dizi filan cekerlerse sasmamm
|
||
|
||
ya bilmiyorum ben mor ve ötesinden böle bişi beklemezddim bana sankı rotalarından kendi cizgilerinden sasmıslar gibi geliyo ya yakında pembe dizi filan cekerlerse sasmamm ![]() bu kadar da saçmalamayalım ne pembe filmi arkadaşım, tamam bende şarkı verme konusunda iyi düşünmüyorum ama pembe dizi ne alaka.biraz mantıklı yorum yapsak. |
||
|
||
| bana kızabilirsin ama ben zaten onu bir anlık kızgınlık ve saskınlıkla söyledim ne diyeyim mor ve ötesinin bir bildigi vardır | ||
|
||
ya inanasım gelmiyor..bu adamların her yaptıklarının,her aldıkları kararın ardından neyse bi' bildikleri vardır deyip düşüncelere mi dalacağız ya.. neden bizi sürekli şaşırtıyorlar..şahan'ın programında ağzım iki karış açık hande mi yener mi olmuştum hala da inanamazken bu şarkı olayı iki karış ağzımı 3-4 karış daha açtırdı yani ne handesi,ne yeneri,ne şarkısı ya...tamam sesi güzeldir ama her sesi güzeli seversek ben bir 'star arama programı' takipçisiyim yaptığı hiçbir işi;söylediğini düşündüğü hiçbir şarkıyı beğenmiyorum
|
||
|
||
| o kadını görmeye dayanamazken bizim morlar şarkı veriyor ya :(sesi herşeyi berbat üstelik off |
||
|
||
o kadını görmeye dayanamazken bizim morlar şarkı veriyor ya :(sesi herşeyi berbat üstelik off sen dur daha bak ne yazdım! ![]() Hande bu şarkıları ROMEO yla söyleyecekmiş! |
||
|
||
çok pardon ama öh yani bu kadar da olmaz
|
||
|
||
| hayır ya ne hande si olmaz bence ya kötü bir fikir ama yine de bekleyip görelim | ||
|
||
hayır! olamaz! inanmıyorum!
|
||
|
||
| bence cok kötü olmuş yhaa.. hande yener neree mvö neree !!!bence saçma olur.hande mvönün sarkılarını taşıyamaz | ||
|
||
Mor ve Ötesi'dir ne yapsa yeridir ruh haline bürünmüşken işin doğrusu pek de şaşırmadım bu haberi ilk olarak görünce... ben onları bu halleriyle kabul ettim
|
||
|
||
of of ne oluyor böyle ya
|
||
|
||
Keşke böyle birşey olmasaydı ama olmuş bir kere neyse böylece hande yenerin albümünde de iki güzel parça olacak
|
||
|
||
| hadi bakalim : dogrusu sevinmedim ama : | ||
|
||
| keşke böyle birşey olmasaydı | ||