|
||
| zeki kadinmis su hande yener müzik tarzini her ne kadar taktir etmesemde | ||
|
||
| sıcak bakmıyorum. | ||
|
||
| "yani şaptı,şeker oldu...hande yener gibi elektronik müziğin içine eden bir kişiye,verdiğin parçaya yazık ya. hele bide bilmem ne doğulu ile klibini görünce,kanalı saniyede değiştiriyorum.bu kadar mı özenti ve iğrenç bir çalışma olur."Helaaaaaaalllllll! |
||
|
||
| bence harun abi iki şarkı vermişse bir bildiği vardır. o yüzden destekliyorum. | ||
|
||
| bence nisan ayına kadar bekleyelim,belki ilk gün şaka derler;rahatlarız...başka bir açıklaması olamaz!!! | ||
|
||
| bir sürpriz bekliyorumda olurada şarkı eminim slow olucak gibi geliyo bana. | ||
|
||
of yaa keşke haber yanlış olsaydı ![]() neden ona şarkı sözü veriyorlar sanki!
|
||
|
||
Güzelim şarkıyı mahfeder o kadın yaaaa
|
||
|
||
| Göreceğiz artık değişik bi çalışma olcak hande yenerin smdiki tarzını begenmesemde | ||
|
||
yok ya ben istemiyorum ne handesi allah askına bide düet mi yapacaklar?! ![]() arkadaşlar galiba biz anlamıyoruz bu hande'den falan ..baksana herkes bayılıyor kadına...bende bir sorun var galiba ![]() bence zehracım sende sorun felan yok yada bendede bir sorun var ![]() Hande Yener mi bence hiç iyi olmamış ![]() neden böyle bişey yapma gereksinimi duymuşlar? ![]() keske olmasaydı gereksız
|
||
|
||
sasırtıcı ama insallah guzel olur handeyı bende sevmem
|
||
|
||
ıyy keske vermeselerdı. aklıma hıc gelmesdı böyle bişey şaşırdım
|
||
|
||
şimdi gazetede haberini okuyorum handeye iki şarkı verilmiş sabahın günaydın ekinde birazdan resimi yükleyecegim.
|
||
|
||
işte haberin fotosu. .
|
||
|
||
| http://www.sabah.com.tr/gny/haber,AAA5AB4CABE7482FACD7F0D071EA9F91.html |
||