|
||
| allah akıl fikir versin...keşke kurallarını yıkmasaymış harun bey... | ||
|
||
ya tam bir hayal kırıklığı ne alaka Hande Yener? ??Yani olmuş birkere;ama keşke olmasaydı çöktüm resmen.
|
||
|
||
| hande yener onun bununla it dalaşına girmeseydi,magazinleri süslemeseydi tabiki normal bişeydi. | ||
|
||
ŞİMdi hande yenerin albümünü heyecanla bekler olduk
|
||
|
||
ŞİMdi hande yenerin albümünü heyecanla bekler olduk evet ya simdi hande yenerin albümünü 4 gözle bekliyorum bende sarkilari nasil yorumladi felan diye normalde hic ilgilmi cekmeyen bir kadindir moveötesi sagolsun ![]()
|
||
|
||
| hande yeneri beğenmiyorum tarzını da beğenmiyorum o yüzden desteklemiyorum böyle bir olayı | ||
|
||
sorsaydık keşke haruna
|
||
|
||
yüxexses in şubat sayısında vardı şarkılar yalnız şarkı ve gece ymiş galiba.neden önyargıyla bakıyoruz ki belkide güzel yorumlar.sanırım rock söyleyecek di mi
|
||
|
||
| ne yalnız şarkı ve gece mi yok artık hayır orada böyle birşey yazmıyor sadece varsayım olarak söylemiş onu yazan... |
||
|
||
inşallah hande bu şarkıları elektoronik müzikle birleştirip berbat etmez. ama müziği gerçekten kötü ya
|
||
|
||
| Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın.Dergide; ''..Yalnız Şarkı'yı Hande Yener'den dinlemek ilginç bir deneyim olabilirdi misalYa da Gece'yi..'' ifadesi yer alıyor.Sadece örnek yani.. |
||
|
||
| yanlış hatırlamıyorsam öyleydi ama oda olabilir. sevdiğim iki parça olduğu için de çok üzülmüştüm. | ||
|
||
| Hayır yazdığım doğru.Dergi yanımda. Açıkçası ben bu şarkı verilmesine değil de düet fikrine sıcak bakıyorum ve düşünüyorum acaba Harun yine şaşırtmak için mi yaptı
|
||
|
||
nerden çıktı ki bu hande işi ya sevmiyorum o hatunu
|
||
|
||
Hayır yazdığım doğru.Dergi yanımda. hmm evet doğrudur.bendeki dergi yukarda.çıkıp dergiyi almaya üşeniyordum hatırladığım kadarıyla yazdım.aslında evet düet olsaydı farklı olurdu belkide Açıkçası ben bu şarkı verilmesine değil de düet fikrine sıcak bakıyorum ve düşünüyorum acaba Harun yine şaşırtmak için mi yaptı ![]()
|
||