|
||
.
|
||
|
||
| benim merak ettiğim kurallarını niçin hande için yıktılar?? neden hande??
|
||
|
||
MOR VE ÖTESİ uygun buluyosa bize de onaylamak düşer!
|
||
|
||
| bence harika bir haber ikiside farklı ikiside olağan üstü. | ||
|
||
:Pya bende hande yener'i beğendğimi söyleyemem ama belki bu bir başlangıç olur ki hiç zannetmiyorum hayırlısı
|
||
|
||
| bende Hande'den hiç hoşlanmıyorum...... önemli olan şarkıları okuyabilmesi inşallah şarkıların hakkını verebilir ne diyeyim.... ![]() |
||
|
||
| Sevmiyorum Hande Yener'i...Güzel yorumlasa bari...=/ Yazık olmasında sarkıya...=/ | ||
|
||
| HARUN AGADAN BONKOR DAVRANISLAR ! | ||
|
||
bu kadından nefret ediyorum yaa nasıl böyle bi fikre ulaştılar acaba neyse arkalarındayız tabiki...
|
||
|
||
arkadaşlar siz hiç hande yenerden "bir derdim var" ı dinlediniz mi??ben öyle bir hata yaptım ;Ddinleseydiniz mor ve ötesi ile hande yenerin ne kadar zıt kutuplarda olduğunu daha iyi anlarsınız..güzelim şarkı mahvoldu ;Dhala etkisindeyim
|
||
|
||
şahsen bnce kötü bi karar ama olmuşş bi kere ... =( hande yeneri bende sevmiyorum iki şarkı yaptı ve resmen havalandı nerden geldiğini şaşırdı ... her ne kadar şarkı mor ve ötesine ait olsa bile o kadının ağzından dinlemek istemiyorumm ...
|
||
|
||
| olmuş bi kere bizim dememizle değişmez ama keşke olmasaymış güzelim şarkıları onlardan dinlerdik mvö den daha çok şarkı dinlemek istiyoruz biz hande yener den değil:D | ||
|
||
| hımmm...bir bakalım Hande Yener;kesinlikle saygı duymadığım bir şarkıcı Mor ve Ötesi;farkıyla,felsefesiyle,kalitesiyle en sevdiğim Türk gruplarının başında ve çok ayrı bir yerde. açıkcası hoşuma gitmeyen bir haber bu ama evet olmuş bir kere
|
||
|
||
arkadaşlar siz hiç hande yenerden "bir derdim var" ı dinlediniz mi??ben öyle bir hata yaptım ;Ddinleseydiniz mor ve ötesi ile hande yenerin ne kadar zıt kutuplarda olduğunu daha iyi anlarsınız..güzelim şarkı mahvoldu ;Dhala etkisindeyim tahmin edebiliyorum ve dinlemeye cesaretim yok ![]() off şu hande olayından hiç haz etmedim hiiiçç
|
||
|
||
arkadaşlar siz hiç hande yenerden "bir derdim var" ı dinlediniz mi??ben öyle bir hata yaptım ;Ddinleseydiniz mor ve ötesi ile hande yenerin ne kadar zıt kutuplarda olduğunu daha iyi anlarsınız..güzelim şarkı mahvoldu ;Dhala etkisindeyim ![]() dinlemeye bile gerek yok bence ya çok mu önyargılıyım ama bahsettiğimiz kişide hande yener hani
|
||