|
||
yani şaptı,şeker oldu...hande yener gibi elektronik müziğin içine eden bir kişiye,verdiğin parçaya yazık ya. hele bide bilmem ne doğulu ile klibini görünce,kanalı saniyede değiştiriyorum.bu kadar mı özenti ve iğrenç bir çalışma olur. abi aynen katılıyorum..nasıl rezalet bir şarkıdır o.. mor ve ötesine yakışmamış!hiç doğru bulmadım valla zaten bu harun'un hande hayranlığı nerden geliyorsa :S kime diyorum ben programında da türkçe poptan bahsederken handeyi ayrı tutalım falan demişti.. |
||
|
||
Keşke böyle birşey olmasaydı ama olmuş bir kere ![]() burakpurple'a katılıyorum ayrıca. |
||
|
||
| BENDE BUNU HİÇ DESTEKLEMİYORUM.ÇÜNKÜ HARUNUN VERDİĞİ ŞARKILARI HANDE YENER HAKKIYLA YORUMLAYAMAZ BENCE ZATEN KADINDA SES YOK AMA YİNE DE ÖNYARGIYLA YAKLAŞMAMAK GEREK DURUMA | ||
|
||
| bence hande yener kendi alanında gelecek vadeden bi isim.en azından gülşenden daha iyi... biraz olumlu bakmak gerek böyle işlere.harun şarkı sözü veriyorsa bi bildiği vardır.ben onlara güveniyorum |
||
|
||
| off neden hande yener ya | ||
|
||
onların hande yener'i sevdiklerini biliyorum ama iş bu dereceye kadar geldiyse... bu haberi geçenlerde duymuştum ben aslında neyse yaa, bence olmadı bu iş
|
||
|
||
benim merak ettiğim kurallarını niçin hande için yıktılar?? aah ahh sizin bilmediğiniz işler. hande ve harun 2004 yılından beri kankoshj durumunda!neden hande?? ![]() araları inanılmaz iyi ve çok samimiler. biz rockçıyız asiyiz durumun verdiği tripten başka birşey değil yaptığınız. ön yargılarınızı ve kalıplaşmış düşünceleriniz harun yıkmış oluyor. şarkı çıktıktan sonra beğenmeyenlere mor yakışacaktır eminim
|
||
|
||
| ben fazlasıyla merak ediyorum...olmasaydı iyi olurdu ama yapıdıysa vardır bir bilinen diyorum ve bekliyorum... | ||
|
||
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın.Dergide; ''..Yalnız Şarkı'yı Hande Yener'den dinlemek ilginç bir deneyim olabilirdi misalYa da Gece'yi..'' ifadesi yer alıyor.Sadece örnek yani.. örnekte kalsın yanı 2 süper sarkıyı onun seslendırmesını ıstemem Şarkıları bilmiyorsunuz. Harun; Hande'ye 2 YENİ şarkı verdi. Ayrıca düet ve aynı klipte olmasıda yüksek ![]() bence hande yener kendi alanında gelecek vadeden bi isim.en azından gülşenden daha iyi... biraz olumlu bakmak gerek böyle işlere.harun şarkı sözü veriyorsa bi bildiği vardır.ben onlara güveniyorum e yanii... demet ve gülşen'e verseydi şarkının içine KEMANLAR YAYLILAR DAVULLAR vala vale vela rip çik kante efektleri gelseydi ne olacaktı? hande sınıf atladı bunu harun farketti. olay bu yane hua!
|
||
|
||
düet klip olayı çok güzelmiş ya daha bi merah etmeye başladım sonumuz hayır olsun...
|
||
|
||
kım bılır o guzelım sarkı sozlerını nasıl bır muzıkle rezıl etcek :-
|
||
|
||
benim merak ettiğim kurallarını niçin hande için yıktılar?? aah ahh sizin bilmediğiniz işler. hande ve harun 2004 yılından beri kankoshj durumunda!neden hande?? ![]() araları inanılmaz iyi ve çok samimiler. biz rockçıyız asiyiz durumun verdiği tripten başka birşey değil yaptığınız. ön yargılarınızı ve kalıplaşmış düşünceleriniz harun yıkmış oluyor. şarkı çıktıktan sonra beğenmeyenlere mor yakışacaktır eminim ![]() yalnız bizim tepkimizin nedeni hande popçu,,mvö rockçı diye değil...biraz anlasaydın bunu söylemezdin..hande kaliteli müzik yapan bir insan değil 'bizce'..biz ondan bu kadar şaşırdık ve tepki gösterdik..mvö'nün şarkı sözleriyle müziklerinin o harika ötesi uyumu hande ile ne hale gelcek tahmin edebiliyoruz...ha sen hande yener'i başaralı ve kaliteli buluyorsundur onu bilemem ama bizim düşüncelerimize katılmıyorsan bile bu şekilde eleştirmen doğru değil! |
||
|
||
yalnız bizim tepkimizin nedeni hande popçu,,mvö rockçı diye değil...biraz anlasaydın bunu söylemezdin..hande kaliteli müzik yapan bir insan değil 'bizce'..biz ondan bu kadar şaşırdık ve tepki gösterdik..mvö'nün şarkı sözleriyle müziklerinin o harika ötesi uyumu hande ile ne hale gelcek tahmin edebiliyoruz...ha sen hande yener'i başaralı ve kaliteli buluyorsundur onu bilemem ama bizim düşüncelerimize katılmıyorsan bile bu şekilde eleştirmen doğru değil! şimdi geri mi duracaksın saklanacak mısın? şimdi başa mı döneceksin ne yaparsın?
|
||
|
||
Harun'un Hande'ye şarkı yazmak için söz vermesini hala aklım almıyo:(Ne alaka ya Hande Yener ve Harun'un şarkıları???Çooook saçmaaaa ![]() |
||
|
||
arkadaşlar başlık yanlış bence.mor ve ötesinden değil, Harun Tekinden olmalı... düzeltilmiştir. |
||