|
||
yaa ben böyle bir razelet görmedim popçu mopçu değil bence iğrenç olacak çünkü harun bir başka telden öbürü başka yerden söylüyoooor hayatımda ilk defa mor ve ötesine katılmıyorum !!!!!
|
||
|
||
şaka gibi ya harun ve hande yener eminim şarkılar güzeldir umarım hande yener mahvetmez
|
||
|
||
bence saçmalıyorsun sen kafayı falan yedin heralde millet ölüyor onlar için sene yorum yapıyorsun ya bi kere rock boyle bişeydir .at-yrıca onların hepsi ayrı bi telden çalıyor demişsin bence sen bir doktora falan görün.haruna laf ettirmem.
|
||
|
||
aha hande yener mi eed biraz değişik olmuş hangi şarkıymış ki ama hande yener son zamanlar da düzeldi yaa yeni tarzı daha iyi bence hadi hayırlı olsun en diiim
|
||
|
||
mor ve ötesine tabikki güveniyorum..harunuma.. ![]() onlar zaten herşeyin en iyisini yapıyolar... bi bildikleri vardır..ozamnn... bırakın sevinsin gariban...bişi yaptığı yok zaten(nefret ederim ben ayrıca hande yenerden... )
|
||
|
||
hande yener kim mor ve otesi kim ya nerden cıkmış boyle bi'şey anlamadımkı harunum (rockçı) handenin daha tarzı bile belli değl yani...
|
||
|
||
| bir kere hande yener ve mvö nün şarkılarının içeriği farklı.harun hande yenerin şarkılarındaki gibi romeo romeo diye sözler mi yazıcak?!birazcık denge ya.. | ||
|
||
gitti güzelim sarkılar ya...inşallah batırmaz demekten baska elimizden birşey gelmez zaten...şaka gibi
|
||
|
||
niye böyle birşey yaptı anlamıyorum... sözleri verecek başka insan mı kalmadı
|
||
|
||
niye böyle birşey yaptı anlamıyorum... sözleri verecek başka insan mı kalmadı ibrahim tatlısese mi verseydi?
![]() |
||
|
||
niye böyle birşey yaptı anlamıyorum... sözleri verecek başka insan mı kalmadı ibrahim tatlısese mi verseydi?![]() Burak Ceren'in ne demek istediğini anlamış olmamız gerekiyor sanki ? ve senin bu söylediğinle bir alakası olmadığını. |
||
|
||
| ya şakamı bu ne Hande Yener i ya hiç olmamış bence | ||
|
||
offf yaa harun abi ne yaptınn
|
||
|
||
ben hala asılsız olduğunu düşünüyorum umarım haklı çıkarım
|
||
|
||
valla ben handeyide başarılı buluyorum şahsen ama.. mor ve ötesiyle yanyana de düşünemiyorum o ayrı.. bayılıyorum bu gruba..
|
||