|
||
ya harun abi klasına yakışıyormu olacak iş mi mor ve ötesi nerde hande yener nerde çok farklı kutuplar
|
||
|
||
yani inanamıyorum.nasıl böyle bişey yapmışlar...hande yener miş mişşş. hiç olmamış.daha başka bişeyler söyleyeceğim ama.beynim dondu hiç birşey diyemiyorum.
|
||
|
||
| mor veötesi ile hande yener nasıl aynı kefeye bırakılırki.hande yener ne kadar başarılı olsada bu iki isim birarada olamaz.zaten mor ve ötesi sanki fanlarının söylediklerini umursamıyorlar.ya kusura bakmayın ama neden böyle bir site var o zaman değil mi ama | ||
|
||
| Cosmo Girl dergisi röportajından; -Hande Yener'e iki parça vermeniz konusunda da hayli eleştiri aldınız... Harun: Bu şarkı sözü Harun Tekin'den verildi denseydi bu eleştiriler olmayacaktı.Mor ve Ötesi'nin verdiği bir şey yok,Harun Tekin'in vermiş olduğu iki şarkı sözü var. .....(Röportajın ilerleyen bölümlerinden) Kerem K: ............Hande Yener'in müziği benim oturup da dinleyeceğim bir müzik değildir mesela ama Harun'un Hande'ye iki şarkı sözü vermiş olması bu hayatta dert edeceğim en son şey.......... |
||
|
||
| Biz baştan beri Harun Tekin demiştik zaten =/ ve sanırım baştan beri rahatsısız. | ||
|
||
evet ;)sonuna kadar da rahatsız olacağımızı düşünüyorum
|
||
|
||
niye böyle birşey yaptı anlamıyorum... sözleri verecek başka insan mı kalmadı ibrahim tatlısese mi verseydi?![]() Burak Ceren'in ne demek istediğini anlamış olmamız gerekiyor sanki ? ve senin bu söylediğinle bir alakası olmadığını. teşekkür ederim polyanna.görmediğim acaip bi "dalga geçilme" ye maruz kalmışım
|
||
|
||
| ben hande yeneri başarılı buluyorum ama beğenmiyorum.Harun abi böyle bişi yaptıysa doğru bi karar olduğunu düşünüyorum................... | ||
|
||
| ilk duyduğumda harun tekin'in şarkılarını hande yenere hiç yakıştıramadım. ama harun tekin e ben de güveniyorum.bir bildiği vardır. hem belki bu sayede hande ablamız kariyerinde ilk defa düzgün birkaç şarkı söyler
|
||
|
||
Kerem K: ............Hande Yener'in müziği benim oturup da dinleyeceğim bir müzik değildir mesela ama Harun'un Hande'ye iki şarkı sözü vermiş olması bu hayatta dert edeceğim en son şey.......... çok güzel söylemiş kerem abi.hakkaten oturtmuş valla
|
||
|
||
| Hande Yeneri bu son hali hariç seviyorum ama Harun dan şarkı sözü alması hiç de kötü bi olay değil.Harun şarkı sözü veriyorsa vardır bi bildiği...Bu güne kadar yanlış bişey yaptıklarına tanık olmadım... | ||
|
||
harunum yapma yaa nasıl yaparsın böyle bişey hande nerde sen nerdesin oldumu şimdi neyse canın sağolsun insanlık namına yaptın eminim yoksa işin olmaz arkadaşıma katılıyorum yani böle elektronik müziğin içine eden bi kadına.. neyse her zaman yanındayız
|
||
|
||
| Aslında hande yener iyi bi şarkıcı ama tazr değştireyim derken herşeyi değişti...ama iyi söylüyo... | ||
|
||
sezen aksu derki "ben insanları yargılayamam sonuçta hepsi allahın yarattığı insanlar onun için benim şarkımı hak edip etmediklerine karar veremem" sonuçta harun abi de kendini diğer insanlardan büyük görecek kadar küçük bir insan değil belki de sadece bu yüzden şarkı vermiştir ya da belki de sadece şarkı istenmiştir harun abi de vermiştir biz büyütüyoruzdur
|
||
|
||
harun tekin hande yenere şarkı vermiş vermesine ama umarım bu şarkıyı iyi kullanır.eğer kullanmazsa şarkılara yazık olur ama mor ve ötesine hiç bişey olmaz
|
||