|
||
| Şarkıyı merak ediyorum. | ||
|
||
Bi KEREM'in dediği gibi oturupta dinliyeceğim birisi değil ama HARUN'un şarkı vermiş olmassı bu dünyada dert edeceğim en son şey
|
||
|
||
düet olacaksa kesinlikle doğulu ailesinden birisi ile yaptığı düet gibi olsun hande yener sadece "bir yerde göz göze gelmemiz yeter zaten"desin o güzel sesiyle...
|
||
|
||
| iki şarkı yeter ya düete falan gerek yok bence..iki şarkı sözünü tutsun yeterli.. | ||
|
||
| bence de düet olmasın.. zaten öyle olursa iş amacından uzaklaşmış olur 2 şarkı alınsın olsun bitsin... | ||
|
||
bence de düet olmasın.. zaten öyle olursa iş amacından uzaklaşmış olur 2 şarkı alınsın olsun bitsin... Bence de en güzeliii |
||
|
||
sakın düet olmasın
|
||
|
||
| Albüm yakında,çok yakında deniliyor ama henüz bir bilgi yok.Parça listesi,çıkış tarihi açıklansa da ona göre beklesek. Düeti acayip merak ediyorum |
||
|
||
düet mi hayır ya düet felan olmasın, düşünmek bile istemiyorum. Hande Yener söylesin işte tek başına.
|
||
|
||
hande yener bu zamana kadar kendini özentilikten başka hiçbir yere getiremediği gibi çok şahane bir insanmışcasına geçmişini unutarak hala buralarda salınmaktadır.o olmasa da kaybetmez dünya düzeninden birşeyler.tv ye çıkınca ani bir manerayla kanal değiştirenlerin aramızda çok olduğunu biliyorum.elektronik müzik altında sözleri anlaşılmadan-ki anlaşılsa da pek bir önem teşkil edeceğini sanmıyorum- bam bam müzikle çarpık çurpuk bacak hareketleriyle romeooooo diye bağırmanın da ne anlama geldiğini daha çözememişken ideolojilerine sıkıca bağladığım bir grubun solistinin şarkı vermesii hayal kırıklığından başka birşey değil..Bence harun tekin sadece şarkısını vermedi bizden de parçalar verdi hiç gerek yoktu ![]() Lütfen Türkçe karakterler kullanalım. |
||
|
||
| yaa iyi veya kötü olmuş diyemeyeceğim ama birşey merak ettim şarkı rock mıymış?? |
||
|
||
yaa iyi veya kötü olmuş diyemeyeceğim ama birşey merak ettim şarkı rock mıymış?? sanmam.şarkı vermemiş zaten, şarkı sözü vermiş.
|
||
|
||
hiç iyi olmamış yaaa
|
||
|
||
| evet ya ben harun un hande yeneri diğerlerinden farklı yere koyduğunu söylerken duymuştum zaten..iyi bi iştir muhtemelenn.onların yanlış bi işe girmelerine ihtimal bile vermiyorummm.. | ||
|
||
yaaaaaaaaaa nerden çıktı şimdi ben handeyi hiç sevmem ama olan olmus
|
||