|
||
| harbi hande'nin albümünün çıkmasını bekliyorum ya mayısta çıkacakmış zaten=) almayacağım ama şarkıları acayip merak ediyorum =) =) | ||
|
||
Şu 2 şarkıyı çok merak ediyorum.Nasıl acaba... Albümü çıksada bi dinlesek.
|
||
|
||
Bence hande yener mor ve ötesi ile çalışmayı hak edicek kadar iyi bi müzisyen değil böyle bi çalışma yapmasalar hiçte fena olmazdı hande yenerden hiç hoşlanmıyorumda
|
||
|
||
| arkadaşımın kurduğu tek alaka : ikiside 'ha' ile başlıyo:D aralarında benim de bundan başka bi alaka kurduğum söylenemez ![]() harun yinede bitanesin:) |
||
|
||
şarkıyı çok merak ediyorum.yani hande yener mor ve ötesinin yaptığı şarkıyı nasıl okuyacak çok çoookkk merak ediyorum... :Pinş şarkıyı batırmazzz
|
||
|
||
hande yaneri müzikal anlamda iğrenç buluyorum.ayrıca onun birde bonusu çıkmıştı dimi!kemal doğulu ;Dkenan doğulunun nesi olyor acabaa
|
||
|
||
iyice merak etmeye başladım şarkıyı elektronik
|
||
|
||
| Harun zaten Hande'yi farklı bir yere koyduğunu çok kez belirtti.O yüzden bu normal birşey.Ama ben Hande Yener'i hiç sevmiyorum ve basit buluyorum.Belki kaliteli biri olabilirdi ama bu kadar medya maymunu etmeseydi keşke kendini..Özellikle de kameramanlara el hareketi çekmesi onun sanatçı değil basit bir şarkıcı olduğunu kanıtladı..Albümü merakla bekliyorum.. | ||
|
||
keşke böyle bişey olmasaydı ama oluş bir kere
|
||
|
||
| cok gereksiz! hande yener yani ne alaka..bnce cok kötü olmus | ||
|
||
| bence de çok kötü olmuş hande yener o şarkıyı kim bilir nasıl söyleyecek.Son zamanlarda da iyice cıvığını çıkardı işinin zaten hiç sevmiyordum hande yenere açıkçası vermesi iyi olmamış.öyle bişi olduysa da üzülürüm | ||
|
||
bencede kötü olmuş ama harun abinin vardır bir bildiği de yapmıştır :)oysa ki hande yeneri ben de hiç sevmiyorum çok cıvık insan böğğ ;Dharun abi sana güveniyoruz
|
||
|
||
öyşe diyelim harun sonuçta mantıksız bir şey yapmaz bildiği vardır ama yazık etmiş yaa.bari şebneme verseymiş
|
||
|
||
öyşe diyelim harun sonuçta mantıksız bir şey yapmaz bildiği vardır ama yazık etmiş yaa.bari şebneme verseymiş şebnemin ihtiyacı mı var ki ?
![]() |
||
|
||
| albüm 19 mayısta çıkıcakmış gazetede yazıyordu.albüm adı Hipnoz muş. | ||