|
||
keşke vermeseymiş.ama olan oldu.yazık oldu şarkıya
|
||
|
||
![]() Albüm için saçını pembeye boyadı Şarkıcı Hande Yener "Hipnoz" adını verdiği altıncı albümünün fotoğraf çekimlerini tamamladı. Her albümde değişik bir görünümle karşımıza çıkan Hande Yener "Hipnoz" için de kılıktan kılığa girdi. Sanat yönetmenliğini Kemal Doğulu `nun yaptığı çekimlerde Yener saçını pembeye boyadı. 19 Mayıs `ta müzik marketlerde satışa sunulacak albümdeki sekiz şarkının sözlerini Hande Yener , iki şarkının sözlerini ise rock grubu Mor ve Ötesi `nin solisti Harun Tekin yazdı. |
||
|
||
| iğrenç olmuş | ||
|
||
| açıkçası şarkıyı merak ediyorum ama hande yener'in yorumunu değil,şarkı sözlerini.saç boyatmakla başarılı olunsaydı ooo. sesine güvensin biraz... | ||
|
||
oooo geLiyor albüm.. valla sabırsızlıkla bekliyordum.. harun tekinin şarkılarını özellikLe.. zaten başka neyini merak ediceksem iyi olmuş ya pembe açmış..
|
||
|
||
| hadi ya inanmıyorum bence harun abinin yaptığı çok güzel bir şey yapmış. ters çevirebilirdi çok yardımcı olmuş ama düet yapmasınlar harun abiye daha baska kişiler yakışır.(tatlı abi:) | ||
|
||
| Kumar (Putlar) Söz: Harun Tekin Müzik: Erol Temizel İyi Günler Söz: Harun Tekin Müzik: Erol Temizel |
||
|
||
| Sözlerini nerden bula biliriz.Bilen birileri var mı? Çok merak ettim. | ||
|
||
Sözlerini nerden bula biliriz.Bilen birileri var mı? Çok merak ettim. Putları yıkmaya yeni başlamıştım Yüzlerce surat gördüm alıştım Kara delik kadar hür bir zerafet Gördüm sen başkası olamazdın Yüzüme bi bak o senin Sen aşık olmadın o senin ... |
||
|
||
| YAA YAPMASIN DÜET FELAN ONUNLA HİÇ SEVMEM ONU AMA YİNEDE KARAR MVÖ NÜN SAYGI DUYARIM AMA HANDEYİ HİÇ SEVMEM LÜTFEN ABİLERİM ŞEBNEM FERAHLA YAPIN ONUDA SİZİN KADAR OLMASADA SEVERİM SİZDEN SONRA O YARDIM ET ÇOOK GÜZELDİ ŞEBNEM ABLADA VARDI SİZİNLEYDİ LÜTFEN GENE ONLA YAPIN SİZİ ÇOOK SEVİYORUM TÜM FANLARINIZ GİBİ... AMA SON KARAR SİZİNDİR... |
||
|
||
saçlarını pembeyemi boyamış bi denemediği bu kalmıştı heralde
|
||
|
||
anlamlı bir şarkısı olucak kadının ne hoş ilk defa keşke mor ve ötesinden olmasaydı saçma sapan haberlerde çıkar şimdi...
|
||
|
||
| Kumar(Putlar) ve İyi Günler pazartesi zaten çıkıyormuş albümü bakarız sözlere falan.. |
||
|
||
| Albüm bugün çıktı sanırım (: Neyse şimdilik tanıtımla idare edelim.. Buyrun buradan indirebilirsiniz.. |
||
|
||
vay çıktı demek albüm.hande yener'in albümünü bekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi. sözlerini çok merak ediyorum.dinleyelim bari.
|
||