|
||
| resmen piyasa yolunda ilerliyolar. anlamıyorum bunu. | ||
|
||
bu haberin aslını bulmak lazım sonra yorum yaparım valla Hande Yener Fan Clup'tan admin diyor bunu..daha yazılı bir kaynak yok şimdilik..ama admin derse doğrudur herhalde..
|
||
|
||
çok kötü bir haber artık mor ve ötesi hande yener le de oldu gülserenle eurovisiona da gitti..davullu zurnalı rock şarkısı da çıkardı..bir tek ibrahim tatlısesle şarkı sözü yazmadığımız kaldı zaten ...aferdersiniz arkadaşlar ama her gün yeni bir saçma haber çıkıyor!.... ![]() kerem öz. abimiz izlediğim bir programda ibrahim tatlıses şarkısında kafasını sallıyordu (abartılı bir şekilde değil )
|
||
|
||
| Hande'de işini biliyor.. | ||
|
||
o şarkıları bize verseydin be harun abi amatör bi grubuz fAlAn ama handeden daha iyi yorumlardık valla
|
||
|
||
| hande yener güclü bir ses ama yaptigi müzigin pek ilgimi cektigini söyleyemem.. merakla bekliyor olucagim..acaba nasil bir is cikicak ortaya.. |
||
|
||
| ilk albümlerinden beri dinleyen biri olarak artık yaptıkları yapacakları hiç bir şeye şaşırmıyorum. isimlerini duyurmak gibi bir dertleri olmadığına göre ve de hande yener le müzik yapmanın prestij anlamında bir artısı olamayacağına göre para için yapmış olmalılar. ne de olsa rakun isminde bir şirketleri var artık para lazımdır.. napolyonun dediği gibi "para para para" |
||
|
||
| Kahtalı Mıçe düetini de bekliyoruz... | ||
|
||
MOR VE ÖTESİ HANDE YENERİ seviyor ve de hande yener mor ve ötesini seviyor gerisdi Allahkerim
|
||
|
||
| ya ben mvö ye güveniyorum onlar yabnlış bir şey yapmazlar | ||
|
||
şarkı yetmiyormuş gibi düet var bide işin içinde..inşallah amorti falan olur da klip çekmezler..ayy deli olcam.. hahaha klipte var evet
|
||
|
||
| o çok feci...tanrım acı bana morveötesi solon adamı çizgisinden kayıyor mu? şaşırdım başarılı bir sanatçı olmasına rağmen hande nere morveötesi nere hani morveötesinin aykırı ve entellektüel duruşu hiçç yakıştıramadım |
||
|
||
| demet akalın'a verse daha mı ıyıdı? Hande tarz değiştirdi. ve emin adımlarla ilerliyor. biraz at gözlüklerinizi çıkarın sadece "POP" oldugu ıcın bu kadar ısyan ettınız. neyse güzel bi düet gelıyor DON'T PANIC
|
||
|
||
![]() Süre: 6.20 Boyut: 196 MB http://www.sendspace.com/file/wxqgc2 haberı buradan ızleyebılrısınz |
||
|
||
| video'yu izledikten sonra bin kez daha hayır çok kötü diyebilirim. hande mande anlamam anlasamda anlamam
|
||