|
||
| Hande yenerin parçaların acayip derece anlamsız buluyorum | ||
|
||
hande yener 17 yaşındayken Punk çıydım pop müzik beni bozdu demiş şaşırdımm
|
||
|
||
Hande yenerin parçaların acayip derece anlamsız buluyorum hende yenerin parçaları anlamsız olsa da harun tekin'in vardiği şarkıların bir anlamı olur yani onlar da artık bi hande yener şarkısı oldu sonuçta...belki bundan sonra söz yazarlığı olarak hande yener bir şeyler öğrenir harun'un yazdıklarından.tabi insanın söz yazabilmesi için de bir takım donanımlara sahip olması gerekir..
|
||
|
||
hande yener 17 yaşındayken Punk çıydım pop müzik beni bozdu demiş şaşırdımm aynen ya hıc benzemıyo... ama madem bozmus sende baslamasaydın pop muziğe.. ![]() neyse ya asıl mesele.. vermese daha ıyı olurdu hande yener veremez hakkını soyledıgınız gıbı.. |
||
|
||
ya olamaz yaa hande yener mi.... biyyyyyy.... eh be harun naptin yaaa... neyse siz begeniyorsaniz bizde begeniriz...
|
||
|
||
tabiki hayırlısı neyse o olsun sonuçta onların vereceği bir karar bu ama benim fikrime gelince böyle yani, ama bu işi yapanlar için tabiki hayırlısı
|
||
|
||
dua edelimde sarkılar güme gitmesin
|
||
|
||
| hiç bir şeye değil şarkılara yanarım | ||
|
||
| Zamanı ve yeri hatırlamıyorum ama bir programda Harun "hande yener'i diğer pop şarkıcılarından ayrı tutuyoruz" demişti. Nedenini anlayamamıştım. Geçenlerde bir arkadaşım mesaj attı "Harun, hande yener'e yeni albümünde 2 şarkı vermiş!!!" diye. Diğer pop şarkıcılarından ayrı tutulmasının nedenini bilmiyorum, hande yener'i tanımıyorum; ama umarım bu şarkıları kendi şarkılarına benzetmez... Şarkıları da dinlemedim. Çok merak ediyorum. |
||
|
||
ben dinledim bir programda sırf harun tekin verdi diye beğenmedim sözler güzelde yorum
|
||
|
||
bence de beraber düet yapmak mı hem de hande gibi rock tan anlamayan biriyle garip
|
||
|
||
benim anlamadığım rock ve hande yener ıyy
|
||
|
||
| şu an bu iki şarkıyı dinliyorum.. Kumar(Putlar) hoşuma gitti.. |
||
|
||
| Lutfen bir daha olmasın.! BU bana uymadı.. benım fıkrım tabıkıı ... Goruntusu ıle marjınal olmaya calısan tamamen takLıt bırı Hande Yener bence felsefe açısından bırdaha tekrarıı olmasın ısterrım.. ... Bunlar bence . öff !!!!! hOşuma gıtmıyoo işTeeee | ||
|
||
| İyi Günler Söz: Harun Tekin Bir savas açtim Karsimda koca koca dünya Yenile yenile dogdum (beni duymadin) Arkama baktim Pesimde koca koca dünya Katila katila güldün (beni duymadin) Yüzümü aldin Sana yüzsüzce geldim Üstüne düstüm yer kalmadi Yüzümü aldin Sana yüzsüzce geldim Üstüne düstüm yer kalmadi Iyi günler.. VE Kumar (Putlar) Söz: Harun Tekin Dünya yuvarlak Aklım unutkan Alem huzursuz Kalbim kırılgan kapıldım yine Ne büyük kumar Ama o oynamasam Ben olmazdım Dünya yuvarlak Aklım unutkan Alem huzursuz Kalbim kırılgan Putları, Yıkmaya yeni başlamıştım Yüzlerce surat gördüm Alıştım Karadelik kadar Hür bir zerafet Gördüm sen Başkası olamazdın Yüzüme bir bak o benim Sen aşık olamazdın Aşk senin Şarkılarının sözleri harun tekine ait arkadaşlar bilginize. |
||